Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Welon, kwiatek, może toczek? Do naszych ślubów już mniej niż roczek! PM 2013 cz.25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-08, 16:57   #71
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia
Dot.: Welon, kwiatek, może toczek? Do naszych ślubów już mniej niż roczek! PM 2013 cz

Cytat:
Napisane przez ajasiaga Pokaż wiadomość
Piękne buty , tylko trochę wysokie jak dla mnie, bałabym się że przed ołtarzem orła wywinę

Pokaże Wam moją salę, zdjęcia robione przeze mnie więc nie widać całej sali... Załączam Wam kilka... i zastanawiam się czy nie zainwestować w Panią dekoratorkę, bo na sali będzie tak jak jest na zdjęciach tylko kolor przewodni mogę zmienić i kwiaty inne zamówić a ja chciałabym żeby było pięknie, tylko dekoratorki to chyba biorą z 1000 zł, może któraś z Was się już orientowała? Pomóżcie
Kochana, ja się nie orientowałam jeszcze, ale może znajdziesz taniej. To w głównej mierze żywe kwiaty dużo kosztuja. Jak mam być szczera - sala ma potencjał, ale przeraża mnie ten pomarańcz i stół zaśmiecony płatkami i czymś tam jeszcze. Jakbys znalazła kogoś taniej to się nie zastanawiaj

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
lece na impreze
Do jutra
Baw się dobrze!
ciukunia jest offline Zgłoś do moderatora