Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-08, 18:50   #2123
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
nooo jestem już przy końcówce
oczywiście dzisiaj sobie obiecałam, że będę sprzątała, a jutro jak ma być ładna pogoda to zabiorę się za pranie ciuszków Antka, ale nic nie ruszyłam.... tylko kurczaka upiekłam, ale jakoś nie mam na niego ochoty
zjadłam płatki z mlekiem i kanapki i tyle... zaraz pójdę sobie kupić coś słodkiego, bo mnie "ssie" już :p
gratuluję kolejnych tygodni
widziałam zdjęcia ze studniówek - wszystkie wyglądałyście jak księżniczki to i ja załączę zdjęcie - studniówka mojego tżta - tylko 9 lat temu ( z perspektywy czasu oceniam, że wyglądałam lekko ździrowato )

halwaya - mam nadzieję, że łosoś się uda
Ewek - Ty to masz Kochana pecha... mam nadzieję, że jak mały będzie na świecie to Ci się odwróci to wszystko

Weruś, ja Cię tak podziwiam, że masakra..... gdybyś mi oddała 1% z Twojego "latania" to ja bym miała wszystko porobione, posprzątane i ugotowane jak Ty to robisz????
PS. 3mam kciuki za Dziadzia

śliczne to i to

to ja tam gdzieś pisałam, że z om: 18.11, z połówkowego 13.11 a ze szpitalnego ostatniego usg 03.11 - mogłabyś wziąć ode mnie te terminy, bo ja to bym chciała 13.11 urodzić

nie ma to jak pamięta wół jak cielęciem był.... na nieszczęście wszyscy jakoś o tym zapominają....

piękny brzuniek

ja też o nich myślałam, ale jeszcze nie miałam i nie wiem czy są wygodne, czy mi się za szybko nie rozwalą...... no i trochę drogie

piękny... zgrabniusi
ale dekold! gdzie ty wyglądalas zdzirowato ja wyglądalam fatalnie, nawet zdjec tu nie mam bo wstyd moj tz nigdy ich nei widzial sukienke mialam piekna , ale ja nei wyglądalam wtedy ładnie ogolnie, poza tym bylam dzika strasznie, balam sie chlopakow

ktos pytal o pieluszki-jako kolejna tez kupowalam u stanislawa, co p[rawda pieluszek nie kupowalam ale chusteczki pampers sensitice tak i paczka jest za 4,99 wiec taniopolecam, jak z pampersami u neigo neiwiem ale pewnie tez konkurencyjnie

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki. Jak ja się dziś urobiłam.. po same pachy !! Spakowałam wszystko, nawet trochę posprzątałam, mąż powinien mnie na rękach nosić do końca życia

Kurcze jutro wyjeżdżam.. tam nie będę miała neta, więc kontakt z wami będzie raczej sporadyczny Nie wiem jak ja to przeżyje. Postaram się raz na jakiś czas wpaść, będę też pisała sms (mam nr do Madzius90 i Aerien).
Trzymajcie się wszystkie dzielnie, niech nasze maluchy rosną zdrowo i ekspresowo się rodzą

DeKajka i Madzis90 super macie brzuszki, malutkie i zgrabniutkie Szczerze to mam bardzo podobnej wielkości, a ostatnio nawet mniejszy, bo przez tą przeprowadzkę schudłam grubo ponad kilogram.. No, ale zaraz nadrobię Ja też się cieszę, że mam "mały" (jak dla mnie normalny, ale niech będzie, że mały ) mogę się śmiało ogolić, pomalować paznokcie itp.. A Nelka rośnie, więc tylko się cieszyć

Jem kolacje i idę na długą kąpiel, bo jestem wypompowana. Później jeszcze wpadnę was poczytać.

Micia średnio się te Pampki opłacają, dobra cena, ale z przesyłką bez rewelacji (no ale w sklepie nie kupisz taniej). Ja mam tylko jedną paczkę (43szt) "jedynek", bo jak Nelcia będzie duża to w zupełności wystarczy i pewnie koleją paczkę kupię już 2
ojejjjjjjjjjjjjjjjjj nieeeeeeeeeeeeeee
szkoda to tam wogole neta nie bedziesz miec...
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora