Cześć dziewczynki. Jak ja się dziś urobiłam.. po same pachy !! Spakowałam wszystko, nawet trochę posprzątałam, mąż powinien mnie na rękach nosić do końca życia
Kurcze jutro wyjeżdżam.. tam nie będę miała neta, więc kontakt z wami będzie raczej sporadyczny 
Nie wiem jak ja to przeżyje. Postaram się raz na jakiś czas wpaść, będę też pisała sms (mam nr do Madzius90 i Aerien). Trzymajcie się wszystkie dzielnie, niech nasze maluchy rosną zdrowo i ekspresowo się rodzą 

DeKajka i Madzis90 super macie brzuszki, malutkie i zgrabniutkie

Szczerze to mam bardzo podobnej wielkości, a ostatnio nawet mniejszy, bo przez tą przeprowadzkę schudłam grubo ponad kilogram.. No, ale zaraz nadrobię

Ja też się cieszę, że mam "mały" (jak dla mnie normalny, ale niech będzie, że mały

) mogę się śmiało ogolić, pomalować paznokcie itp.. A Nelka rośnie, więc tylko się cieszyć
Jem kolacje i idę na długą kąpiel, bo jestem wypompowana. Później jeszcze wpadnę was poczytać.
Micia średnio się te Pampki opłacają, dobra cena, ale z przesyłką bez rewelacji (no ale w sklepie nie kupisz taniej). Ja mam tylko jedną paczkę (43szt) "jedynek", bo jak Nelcia będzie duża to w zupełności wystarczy i pewnie koleją paczkę kupię już 2