2012-09-08, 19:49
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
a ja dzis bylam na zakupach, kupilismy sypialnie, krzesla do jadalni i akcesoria do kuchni tydzien po slubie a my nadal mieszkamy u moich rodzicow, a mamy mieszkac u rodicwo tz, tzn oni na dole a my u gory, wiec kuchnia we wtorek ma bys kosnczona(meble maja byc montowane), sypialnia za ok 4 tyg bedzie ;/ moze juz kolejna dzidzie zrobimy w nowym lozku troche boje sie mieszkania u tesciow, jakos drescze mnie przechodza jak sie mam wyprowadzac od rodzicow, jakos tak ciezko mi juz zostawiac rzeczy u tz.... tz pojedzie do pracy a ja na zwoleniu zostane sama ;/ dzis bylam w kosciele i byly 2 chrzty, wszystko mi sie przypominalo... jak mogloby wygladac moje dziecko itp...
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------
Cytat:
Napisane przez aganieszkab
Któraś tu pytała kto od razu po # się stara?? otóż ja miałam # 9 czerwca (jutro już 3 miesiąc  ) i od razu się staraliśmy ale jak dotychczas nic z tego... może w tym cyklu...
Z tego co pamiętam to Luna0 od razu po # ujrzała szczęśliwie II
A tak poza tym to tak pędzicie że nie spamiętałam co komu jeszcze miałam napisać 
|
ja pytalam a przed poprzedna ciaza dlugo sie staralsicie?
my od razu zaszlismy w ciaze 27 wrzesnai zaczynalaby 4 miesiac, jeszcze niedawno juz spobie myslalam ze na swieta juz bede miala duzy brzuchol, termin porodu mialam na 4 kwietnia, data fajna, ale nie udalo sie ;(
|
|
|