2012-09-08, 21:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak chłopaka
Cytat:
Napisane przez liberateme
Witam, założyłam tu konto, ponieważ ludzie tutaj wydaja sie mili, mądrzy i przyjacielscy, a chciałabym zapytać o coś. Mam 15 lat i nigdy nie miałam chłopaka, wiem, że jeszcze mam czas, ale wszystkie moje koleżanki miały chociaż jednego, nawet te młodsze... Opowiadają mi jak to się kochają, często przytulają, spotykają, też bym tak chciała, ponieważ czuję się samotna, mam przyjaciół, ale to nie to samo, mam starszą siostrę, która ma chłopaka i jest mega szczęśliwa. Tylko tu pojawia się problem. Ponieważ nie powiem, że nie mam powodzenia u chłopaków, bo od najmłodszych lat, chłopakom się podobam. Nieraz jakis chłopak zapraszał mnie na spotkanie, chciał mój numer, tylko ja się bałam. Nie wiem jak to jest być z chłopakiem, nie miałam nigdy takich relacji, nie wiem jak się całować, jak się przy nim zachowywać, dlatego jeżeli jakiemuś chłopakowi się podobam to go unikam, albo zbywam. Jak się przemóc, zeby gdy komuś się spodobam nie chować się, a z podniesioną głową się z nim spotykać i czekać jak coś się rozkręci. Dodam, że jestem dość nieśmiała i nie wierzę w siebie, myslę o sobie, że jestem brzydka, nie wiem czy ma to znaczenie, ale wolałam napisać. Chciałabym poznać wasze zdanie i jak będziecie wiedzie jak to żeby mi pomóc, ponieważ chciałabym cos zmienić. Zacząć ''nowe życie'' 
|
hej, masz dopiero 15 lat! Koleżanki opowiadają Ci o swoich chłopakach pewnie dlatego, że chcą się pochwalić Nie masz się do czego spieszyć, naprawdę-wszystko przyjdzie z czasem!
Ale nad własną samooceną warto popracować, zawsze
|
|
|