2012-09-11, 06:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Smutne życie naczelnych wizażanek?
Cytat:
Napisane przez HairX
Witajcie!
Zakładam ten wątek, ponieważ z racji urlopu i dużej ilości wolnego czasu częściej zaglądam na to forum i zauważam pewien fenomen.
Otóż praktycznie na każdym nowym wątku i nie ważne czy to jakiś sensowny temat, czy totalny shit i prowokacja wypowiada się grono stałych wizażanek. Dodam, że są alfą i omegą. 
Zastanawia mnie, co One robią w życiu? Czy wizaż to ich jedyne hobby, zajęcie? Trochę to smutne, przecież to nie rozwija.... Odpowiedzi są dodawane przez nie praktycznie o każdej godzinie dnia, więc nie ma mowy o jakiejś analogii, np przed pracą itp. SĄ ZAWSZE I WSZĘDZIE.
Czy całe dnie spędzają przed komputerem, nie mają życia i obowiązków? Kurcze, jeszcze żeby to miało sens, może bym to zrozumiała... skoro czują potrzebę doradzania innym , to może jakaś błękitna linia? Chociaż nie... tam nie wolno wylewać swojego jadu, ustawiać komuś życia i TYLKO krytykować, tam należy POMAGAĆ. A to coś innego niż to z czym spotykam się na tym forum.
Jednym słowem, takie wirtualne życie jest SMUTNE. Wizażanki, które przychodzą mi teraz do głowy to np. SALIX, madana, mpt, elvegirl, ama4 ... Więcej grzechów nie pamiętam.
Pozdrawiam serdecznie!!!!!
|

urodziłam się,żeby doradzać.
piszę kiedy wstanę,potem szybko po porannym siusianiu znów pościk,szybko przed praca jeszcze jeden.
w pracy trzęsę się jak galareta,bo nie moge znaleść sobie miejsca,nie mam dostępu do neta (chyba zmienię pracę)
kiedy wracam do domu już nic się nie liczy,pościk między gotowaniem obiadu to norma,potem zmiast spacer i rozmowa z najbliższymi to tylko doradzanie w intymnych sprawach,nawet w trakcie seksu z partnerem musze odpowiedzieć jeśli nawinie mi się mądra puenta .
tak,jestem uzależniona od doradzania na wizażu.mam nawet myśl,którą chcę mieć na pomniku:Wizaż uczy,wizaż bawi,wizaż nigdy cie nie zdradzi
---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------
Cytat:
Napisane przez GagaFace
A co z tymi które piszą z komórki ?
Przecież net w telefonie, nie jest czymś nieosiągalnym ? 
|
a jest taka mozliwość 
jestem uratowana
|
|
|