2012-09-11, 09:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Welon, kwiatek, może toczek? Do naszych ślubów już mniej niż roczek! PM 2013 cz
Cytat:
Napisane przez Viollet87
Ale piękny tort
A w temacie welonów - o ile w ogóle się na niego zdecyduję (bo może np. nie pasować do mojej buzi) to będę chciała długi (tak na 2,5 m). Głównie dlatego, że na 99% nie będę miała trenu, welon będzie takim jakby "zastępczym trenem"  (IMO większość sukien wygląda z tyłu bardzo niekorzystnie po podpięciu trenu, chcę uniknąć tego problemu - wszystko ładnie pięknie przez godzinę w kościele a potem przez 15 godzin na weselu "kaczy kuper" lub jemu podobne, suknia traci fason moim zdaniem...). Po mszy go zdejmę, we włosach zostanie mi ozdobna spinka / grzebyk  Chyba  Wizja mi się wyklaruje jak wybiorę suknię.
|
widze ze wizje mamy taka sama
mierzylam kilka sukni gdzie tren byl pod spodem schowany po shcowaniu nie bylo go wogole widac. kaczy kuper tez mi sie nie podoba tez chce dlugi welon na wesele bedzie spinka a na poprawiny kwiat we wlosy
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------
Cytat:
Napisane przez Viollet87
Szacun
8 miesięcy przed to już wg mnie nie jest "za wcześnie"  W krakowskiej Madonnie usłyszałam, że polecają zamawianie 6 - 8 miesięcy wcześniej (bo niektóre modele są bardziej czasochłonne niby, ale i tak daję sobie rękę uciąć że wszystkie zaczynają szyć dopiero 3 miesiące przed terminem odbioru  ).
Zamów i daj znać! Czy ona ma jakąś stronę, sklep?
|
wlasnie nie ma w krakowie. zamowie w przyszlym mc, teraz funduszy brak Sprzedaje w domu, nie wiem czy ma firme zarejestrowana.
|