Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Smutne życie naczelnych wizażanek?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-11, 11:58   #324
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Dot.: Smutne życie naczelnych wizażanek?

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Są tu użytkowniczki, które są dużo bardziej niemiłe i przy tym nie ma to związku z tym, że chcą doradzić i pomóc a po prostu się powyżywać Ale cóż, jak w życiu ludzie są różni.
A mnie sie czasami wydaje, ze ludziom z kolei w dupie sie przewraca . Mnie pare razy zarzucono, zem niemila badz nawet i chamska. Nigdy nie rzucilam epitetet jak co poniektore, nigdy nikogo nie obrazam.
W wizazowej fali zacmokania, glasiania, klepania po pleckach z tekstem "wszystko bedzie dobrze" czasami czuje sie nieswojo . Nie zamierzam nikomu slodzic, mowic, ze bedzie dobrze skoro uwazam, ze nie bedzie.

Pisze neutralnym tonem, konkretnie, nie cmokam. To smutne, ze wiekszosci trzeba klamstw vide "to nie Twoja wina" czy "bedzie dobrze", aby uchodzic za kogos milego.

Czasami zastanawiam sie co jest smutniejsze: glupota autora, ktory na wlasne zyczenie wpakowal sie w bagienna sytuacje i nie chce mu sie z niej wydostac czy slodzace uzytkowniczki klamiace, ze wszystko bedzie dobrze byleby tylko ktos je lubil .

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
chcesz być współautorem poradnika mojego pomysłu? Widzę duży potencjał
Pewnie .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując