Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam 15 lat i kilka pytań nt. ZWŁASZCZA włosków=(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-08, 12:18   #4
Kama1986
Raczkowanie

Dot.: Mam 15 lat i kilka pytań nt. ZWŁASZCZA włosków=(

Cytat:
Napisane przez just.me Pokaż wiadomość
Mój lekarz rodzinny na ogół nie zauważa nic poza tym, co zauważyć musi.
Swoją drogą, tego tak na pierwszy rzut oka nie widać, ale jak zwrócić na to uwagę, to występuje i denerwuje(poza tym, nieźle się ukrywam). Ale ok, zwrócę się do endokrynologa. Powiedzcie mi tylko, jak wygląda taka wizyta? Tzn. muszę się przed nim rozebrać? I jeśli to coś z hormonami, to czy od tabletek, które mi przepisze, mogę utyć? Bo na to akurat sobie pozwolić nie mogę.

Na pewno bedziesz musiała zdjac spodnie,lekarz obejrzy tez piersi. Ale to przeciez lekarz,więc nie ma się czego wstydzic! Zapyta, czy u kobiet w rodzienie nie występowały podobne problemy. Nie przypisze zadnych leków bez odpowiednich badań hormonalnych(na pewno będzisz musiała zbadac poziom testosteronu). Jeśli będą nieprawidłowosci, dostaniesz leki. z mojego doswiadczenie wynika, ze zawsze przypisuja diane 35,ale może jest na to jakis inny lek teraz. Kiedys jeden lekarz mi powiedział,ze tak naprawdę problem do końca nigdy nie znika-tak juz sie ma i trzeba radzic sobie z depilacją. Jednak jesli masz włoski na twarzy,myśle,ze leczenie powinno Ci pomóc.
w ogóle to nie używam maszynki do depilacji takich miejsc,polecam Ci wosk-nie wzmacnia włosków.
Kama1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując