Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-11, 22:22   #2703
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
tak wlaśnie myślałam zeby plastikowe,no nie wiem jak to będzie z tym noszeniem,lekarz mówi że najpierw powoli przyzwyczajac np. do oglądania bajek żeby nie zrazić ,pewnie z 250 zabule jak nie lepiej.
Właśnie na spokojnie i powoli. U nas takie właśnie fajne plastikowe z gumeczkami czy zausznikami na sprężynkach to same oprawki od 250 wzwyż a do tego jeszcze szkła.
Fajne te co Ania pokazała tylko jednak lepiej kupić coś na miejscu, poprzymierzać, dobrać dobrze rozstaw.

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
jeszcze się trzymam...nie pojechaliśmy do szpitala bo te skurcze/bóle cichną jak się kładę teraz sie wykąpałam, polewałam brzuchol ciepłym prysznicem - ulga nie z tej ziemi, więc chyba jeszcze trochę poczekamy serio wolałabym mieć powtórkę z Kubusia - wody siup i wszystko jasne a tu takie pieprzenie się z tymi skurczami, czy to to czy to nie to - zwariowac idzie...a jak siadam na kibel to brzuch sobie do góry musze podnieść bo nie idzie się wysikać
Bao podobnie miałam ale z chodzeniem po schodach. Normalnie jak miałam nawet małą siateczkę to wejść nie mogłam bo ręce zajęte i nie było czym brzucha podtrzymać
Skurcze też mnie męczyły z tym ze dokładnie w momencie jak się kładłam jak łaziłam to był spokój

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Aniu pokazalam tz te branzoletki,i od razu kazal kupic,ale jeszcze jutro ppczytam czy nie ma czegos z alarmem czy sama nie wiem. Boje sie ze on z rozpedu pod auto wpadnie czy choc rower.
Madzia kiedyś Zawadzka radziła założyć szelki i normalną smycz dla piesków, taką długą. Odcinek był o uciekających dzieciach.
Bransoletki są super i jak dla mnie bardzo pomocne. Sama bym założyła. W uciekaniu to własnie największy problem jest z możliwością wpadnięcia pod kola samochodu. Zosia chwilowo reaguje dobrze na hasło "STOP". Niestety ma "problemy" ze słuchem czasem