Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam tytułu filmu - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-11, 22:33   #689
Seline16
Wtajemniczenie

Dot.: Szukam tytułu filmu - wątek zbiorczy

Hej kiedyś już szukałam tego filmu, ale niestety bezskutecznie, a był bardzo ciekawy i chętnie bym go zobaczyła ponownie.. Jest na pewno trochę stary (myślę, że ma tak +/- 10 lat i nie pamiętam zbyt wiele szczegółów, ale może ktoś go rozpozna.
Był to thriller/dramat (coś w ten deseń). Akcja koncentrowała się na tym, że grupa porywaczy wzięła zakładników w jakimś bodajże banku lub jakimś biurowcu. Główną rolę odgrywał jeden z porywaczy, który miał dość ludzkie odruchy i zakładniczka, która po czasie się w nim zakochała lub go zaczęła podrywać (co przynosiło skutek). Niestety więcej szczegółów nie pamiętam (nie chcę też wpisywać tych niepewnych) i nie wiem też jak się film skończył;/
Widziałam, że potraficie dokonać cudów znajdując filmy, więc liczę, że się uda i tym razem

Okaż serce i pomóż -->klik--> http://www.karmimypsiaki.pl/

Seline16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując