Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z mężem...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-12, 09:59   #178
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Problem z mężem...

Cytat:
Napisane przez aleksa85 Pokaż wiadomość
No i skonczylo sie kolorowe piekne zycie....Ale od poczatku:
Wczoraj moj maz wrocil do domu z nowym rowerem za 1800 zł (kupił,aby spedzac ze mna czas, przy czym jezeli on srednio na mies. zarabia 2200 to taki wydatek to zabojstwo)Mamy odłożone trochę, aby nadplacic kredyt i znowu bedzie trzeba z tego ubrać. Nie potrafiłam się powstrzymać i oczywiscie doszło do kłotni. Ja nie potrafie zrozumiec tego jego braku odpowiedzialnosci....I odnosze wrazenie ze do niego nic nie dotarło...

Drugi problem - pech czy szczescie, ze tez wczoraj zadzwoniła mi kolezanka ze studiów, ze w czwartek spotykaja sie w 5 dziewczyn, a ja mam byc 6. Nie widzialysmy sie 5 lat, a kiedys na studiach byłysmy bardzo zzyte i swietnie sie rozumiałyśmy. Ucieszylam sie jak male dziecko, ale radosc nie trwala dlugo. Gdy powiedzialam to mojemu to znow na mnie wyskoczył, ze mam sie zastanowic co ja robie, ze nie dosc ze odnowilam znajomosci z przyjaciolkami to teraz dalej szukam nowych kontaktow, ze kolezanki i imprezy sa dla mnie najwazniejsze, a on sie przestał liczyć.
Powiedzial ze zrobie co bede chciala, ale decyzja nalezy do mnie - chce byc z kolezankami, czy z nim - bo jak pojade to bedzie to rownoznaczne z tym ze niby ja chce rozwodu!!!
Nie dalam sie i powiedzialam ze tak ze chce sie z nimi zobaczyc, ale jego kocham i nie chce rozwodu, jakas abstrakcja.
Pozniej jakos tak zmieknal i znowu zaczal ze mna rozmawiac, planowac ze moze pojedziemy sobie w przyszłym tyg razem gdzies w bieszczady pobyc razem. Fajnie i milo i nagle jakos zeszlo na temat czwartku i on znow zdziwiony to ty sie wybierasz...
To duzy skrot, bo nie chce was zameczyc, ale te jego zmiany nastroju sa dla mnie jakies nie z tego swiata. Ja juz tego nie ogarniam.....
Wiesz, że z biegiem czasu takie zachowania będą coraz częstsze i coraz bardziej wyostrzone? Jesteś na to gotowa? Chcesz się tak szarpać całe życie?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując