Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kłykciny kończyste.... prosze o rady.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-12, 18:51   #1
turkusowa_
Raczkowanie

kłykciny kończyste.... prosze o rady.

Witajcie, piszę bo nie przeszukałam forum i nie znalazłam odpowiedzi.

Wczoraj ginekolog stwierdził u mnie mnóstwo kłykcin kończystych (prędzej inna lekarka leczyła mnie na grzybice - brak słów) nie mam pojęcia jak doszło do zarażenia, ponieważ mój partner twierdzi że on żadnych zmian nie ma. Miał przede mną jedną partnerkę, ja natomiast tylko z nim współżyłam. Swędziało niezmiernie i dalej tak jest więc lekarz przepisał mi tabletki dopochwowe gynalgin i clotrimazolum, oraz doustne tinidazolum. Oraz kazał odwiedzić dermatologa do którego idę w poniedziałek, aby umówić się na wymrożenie. Martwię się jak to będzie, bo czytałam że to pozostaje na całe życie, że nie da się od tego uwolnić, boje się jak to będzie.

Rozmawiałam z moim TŻ i nie mogę go przekonać do wizyty u lekarza. Mówi że zmian nie ma, ani nic go nie swędzi czy coś, ale myślę że tak czy siak powinien się przebadać. Bo jak inaczej sprawdzić czy jest w ogóle zarażony? Nie wiem w końcu kto kogo zaraził, ale kojarzę że miałam już te zmiany i współżyliśmy. To mówi że nie będziemy współżyć. Nie wiem jak mam go przekonać, przecież za 3 lata chcieliśmy starać się o dziecko, więc muszę się ja i pewnie on wyleczyć.

Edytowane przez turkusowa_
Czas edycji: 2012-09-12 o 18:52
turkusowa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując