|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Cytat:
Napisane przez FD_nika
Dziewczyny u mnie zajob w pracy wiec dlatego tak mało sie udzielam.
Ja testuje za 3 dni ale nie robie wiekszych nadzieji.
Kurcze tylko zastanawia mnie jedna sprawa na poczastku cyklu miałam sucho zero śluzu .. sluz płodny pojawił sie u mnie ok 31,08 (ostatni okres 16,8 przy cyklach 30dniowych) od paru dni miałam teraz duzo sluzu takiego bialego serkowatego bez grudkow, bez zapachu nie ciagnacego sie wczoraj czułam bol jajnikow i miałam wrazenie takiej mokrosci ze myslalam ze zaraz dostane@ dzis rano ide do lazienki a tam znow duzo sluzu ale takiego płodnego o konstystencji białka kurzego rozciagliwy - taki jak płodny o co chodzi ? 
|
bij i zabij ale nie chcę być złym prorokiem... w ciąży byłam 2 razy i śluzu płodnego nie miałam natomiast przed @ często mi się pojawia. Trzymam kciuki żeby u Ciebie to był dobry znak!
Cytat:
Napisane przez colorblue
Hejo  )
Witam się w te deszczową pogodę. Już mam dość tego deszczu od wczoraj. Leje i leje. Nie wiem co ja jesienią zrobię:/
Dzisiaj u nas 13 dzień cyklu. Bóle @ są od wczoraj. Więc mam wielką nadzieję,że wczoraj albo dzisiaj była owulka. Przytulanka ostatnie były 10 dc i 11dc 2 razy   Wczoraj już daliśmy na wstrzymanie i zobaczymy co, a raczej kto z tego wyniknie 
@ miałam 1 wrzęsnia.Ostatni cykl miał 26 dni i 27go przyła @. Także teraz przypuszczalnie 27go września powinna nie przyjść.
|
U mnie dziś 12 dc a ostatni trwał 26 dni - jedziemy na tym samym wózku i też wczoraj miałam małpowe bóle ale jajcory bolały wcześniej, więc zakładam, że owu też była wcześniej. Dziś już małpowo boli mniej - ale jednak cuś boli...- a to pewnie zasługa NIE brania wieśka.
Powiedzcie mi kobity, bo tak czytam Wasze posty i piszecie, że staranka były itp... czy to znaczy, że po owu to się już nie pukacie? Może ja się w tej kwestii za mało nastawiam na starania, bo pukamy się kiedy chcemy (przed owu, po, w trakcie) i nie liczę, że co dwa dni, bo jak chcemy codziennie to codziennie a jak co trzy dni to co trzy... No i teraz zaczełam się nad tym zastanawiać...
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
|