Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-13, 12:31   #2677
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
jak 7 metrowe to pałac masz czy co?

jak masz jakieś fajne pomysły na firany to podrzuć bo ja poszukuje inspiracji do mojego nowego domu
lubię ciężkie zasłony i nie wiem co i gdzie szukać

Lady jadę dziś do ikeii po kołdre dla maluszka i od razu obczaję te mebelki z nowej kolekcji to dam Ci znać co i jak
nie pałac tylko zwykły salon, ale karnisz ma 3,5 metra a ja zawsze biorę firanki 2x tyle co długosc karnisza- wtedy tak piękniutko się marszczy

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
Okropnie śpiąca pogoda, pada od samego rana na razie jakaś taka rozwalona jestem. Wstawiłam na zupę, jeszcze nie wiem na jaką, póki co mięsko się wygotowuje.

Chyba coś poprasuję,bo już mi się uzbierało.

Miłego dnia wszystkim.
a wstawiłam goloneczkę przed 10 i się pyrczy na malusienkim ogniu, także bedzie żurek jak malowany z jajeczkiem i ziemniaczkami
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
ja dziś miałam pobudkę o 5 rano na 8 musiałam być już na uczelni w związku z egzaminem, a studiuję 50km ode mnie ale za to zdałam na 4,5 teraz sobie grzeję obiad z wczoraj i będę pić kawkę u nas też dzisiaj zimno i pada deszcze non stop od wczoraj, ale szczerze wolę taką pogodę niż upały 30st., bo wtedy zupełnie umieram.
łoooooomatko.... 5 ale super, że egzamin zdany i to jeszcze tak ładnie
u mnie też strasznie nieprzyjemnie na dworze, a ja i tak mam okna otwarte bo mi duszno inaczej....
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora