2012-09-13, 12:45
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
Napisane przez mitabe
Hej, całą noc się męczyłam  . Na zmianę bezsenność i biegunka. Jestem nieprzytomna, a spać nie mogę  . Mam nadzieję, że to koniec rewolucji. Już wczoraj rano źle się czułam.
---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------
Dzisiaj rocznice mamy z TZ ale chyba spędzę ją w łóżku  . Zresztą pogoda się pogorszyła, a planowaliśmy romantyczny spacer.
|
Coś na często te biegunki nachodzą w ciązy, ciekawe od czego to hmm?
I 100 lat z okazji rocznicy ślubu! Dużooo szczęścia Wam zycze 
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36497103]Czytam was tylko, nie mam mocy na myślenie co pisać, moja córa spała w nocy raptem przerywane 5h, padam na mordę.[/QUOTE]
A co się stało? Znowu wymioty?
Biedna Agu 
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa
hej dziewczyny
ja dziś miałam pobudkę o 5 rano  na 8 musiałam być już na uczelni w związku z egzaminem, a studiuję 50km ode mnie  ale za to zdałam na 4,5  teraz sobie grzeję obiad z wczoraj i będę pić kawkę  u nas też dzisiaj zimno i pada deszcze non stop od wczoraj, ale szczerze wolę taką pogodę niż upały 30st., bo wtedy zupełnie umieram.
|
Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez gochaa_p
jestem po kolejnym usg - na szczęście z żołądkiem wszystko jest ok  Ufffffffffff
|
No to fantastycznie !
Cytat:
Napisane przez Ifwka
No ja jak byłam powiedział że mam zapalenie gardła i dał tabletki do ssania tymianek i podbiał  ateraz do tego gardła dozło mi ucho i okolice oka. Pomijając giga katar.
Nacieram się na noc Vickiem - myslicie że mogę??
|
Ja gdzieś czytałam że w ciąży nie można się nacierać żadnymi maściami, ale pewności nie mam, może to chodzi tylko o te przeciwbólowe na ulotce zobacz może cos bedzie wspomniane.
Ogłaszam wszem i wobec że zaliczyłam wszystkie poprawki Jestem oficjalnie na III roku
|
|
|