Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ogromy strach przed lekcjami wychowania fizycznego.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-14, 06:42   #11
bleuclair
Zakorzenienie

Dot.: Ogromy strach przed lekcjami wychowania fizycznego.

Ja miałam dokładnie tak samo jak Ty. Ale tylko przez czas podstawówki. WF to był najgorszy czas w moim życiu.
Jak szłam do gimnazjum, miałam już załatwione zwolnienie.
Też w podstawówce byłam wyśmiewana, wybierana ostatnia do gier zespołowych i każda porażka szła na mnie. Byłam(w zasadzie to jestem)strasznie niezdarna. Starałam się chodzić na wszystkie zajęcia, robiłam wszystko, co potrafiłam i naprawdę się starałam ale cóż... Byłam wyśmiewana także przez nauczycielkę. Szantażowała mnie przez 3 lata, że jak czegoś tam nie zrobię, to ona mi nie postawi dobrej oceny na koniec i nie będę miała paska. We wrześniu, jak przychodziłam do szkoły w sumie na dzień dobry zawsze mówiła "zdejm te rajstopy, zdejm te rajstopy", i mimo że tłumaczyłam jej setki razy że mam taką a nie inną karnację (w zasadzie byłam opalona) to ona dalej się czepiała i dotykała ciągle mocihj nóg sprawdzając czy rzeczywiście
Też nie jest tak że nic nie robiłam-poza szkołą czasem chodziłam na basen przez pewien czas, jezdziłam na rowerze, chodziłam na tenis stołowy(ta jedyna rzecz mi wychodziła), i mama zrozumiała że chcę tego zwolnienia od gimnazjum, bo widziała jak bardzo przeżywam kazdy nadchodzący wf. W lo też już nie ćwiczyłam.
Polecam więc zwolnienie Mi dwukrotnie przepisał nawet lekarz rodzinny, jak jest teraz to ja nie wiem, bo szkołę skończyłam już 3 lata temu
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując