Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-08, 23:22   #3742
justysiek
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

A ja ciagle czekam na zamowienie z 02 I nie wiem czy sie doczekam, bo jeszcze wczoraj widzialam, ze kolezanka nie zlozyla do tej pory zamowienia. Powiedzialam jej "sluchaj, nie odbierz tego jako ponaglanie, ale mozesz znowu przegapic, tak jak ostatnim razem". Uaktywnila sie babeczka, u ktorej zamawialam Avon zanim moja kolezanka zostala konsultantka i to jest super babka (tak jak zreszta moja od Oriflame'u) - juz z tydzien temu dostalam rzeczy z 03!!! Jak powiedzialam o tym kolezance, to zdziwila sie: "jak to z 03???" Mankamentem jest jedynie to, ze zamawiam za posrednictwem Mamy, no a ze maniakalnie biore zawsze sporo rzeczy, to przy Mamie nie moge, bo bedzie gadanie Ech, tak jakos musialam sie "wyzalic".
Polecam szamponik ten 750 ml z 03, wielki, przyjemny w uzyciu, ladnie pachnie, oplaca sie!
A z 02 wzielam m.in. pedzel rozowy CT i brelok 2 serca (ciekawe czy tandeta czy nie???), a tak w ogole to juz nie pamietam za bardzo co zamawialam Jak przyjda rzeczy (a moze - jesli przyjda), to skrobne cos na ich temat, choc Wy juz pewnie bedziecie zamawialy z 04
POZDROWIONKA!!!
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora