Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-14, 21:30   #3604
Stromanthe
Zadomowienie

GG do Stromanthe
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - cz. XV

Cytat:
Napisane przez malina885 Pokaż wiadomość
pod skórą niestety
No to mieszek. Jeśli chcesz uniknąć wygrzebywania tego przez dermatologa, polecam ci maść ichtiolową, do kupienia w aptece za grosze. Nakładasz trochę na zmienione miejsce, przykrywasz plastrem i tak ciągle, dopóki syfek nie wyjdzie. Tylko uwaga- trzeba zakleić dokładnie, bo maść jest brązowa Moja mama przy odrobinie samozaparcia i wielkiej niechęci do lekarzy wyciągnęła sobie nawet w ten sposób kaszaka Ja też zawsze na wszystkie czyraki czy zapalenia mieszków przykładam maść ichtiolową i jeszcze nigdy się nie zawiodłam.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Co się stanie jeśli zamówiłam coś w sklepie internetowym a nie zapłacę? Po prostu usuną zamówienie czy będą mnie jakoś ścigać?
W regulaminie nic nie mogę znaleźć na ten temat a mimo, że kliknęłam, to nie jestem pewna czy nie wolałabym zrezygnować...
Po kilku dniach, w ciągu których zapłata nie wpłynie, zamówienie zostanie anulowane
Stromanthe jest offline Zgłoś do moderatora