Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbować do skutku!!!!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-09, 10:08   #3669
kindzia1984
Wtajemniczenie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez marta8117 Pokaż wiadomość
witam wszystkie kobietki na tym forum.właśnie się zarejestrowałam i dołączam do waszego grona.Staramy się o dzidzię już 5 miesięcy i również nic z tego nie wychodzi.Badania w porządku,więc może to faktycznie psychika?pozdraiam ,odpiszcie jak macie ochotę.
Witamy serdecznie!!!! Napisz coś więcej o sobie i zagladaj do nas jak najczęściej
Cytat:
Napisane przez AMILAMIJA Pokaż wiadomość
Witaj Marta

No więc moja malenka iskierka nadziei dziś zagasła...

Zawsze miałam nadzieje i myślałam, że jeśli nam sie uda i bede w ciąży, to będę to czuła i wiedziała, że to właśnie TO, na 100%. I choć teraz też mi sie czasem kołatało coś w glowie, i ta iskierka maleńka gdzieś się tliła......
Dlatego pisałam, że nie robię testow, że czekam do 40 dc. Dziś jest 39 dc, obudziłam się przed 4 rano i wiedzialam...pobolewal mnie znajmo brzuch...a rano temp postawiła kropkę na "i".
Powiedziałam dziś TZ-owi, że na Walentynki chce jego badanie. Może to głupie, ale uwieżcie, mimo, że mnie wspiera, to niezmiernie trudno jest mi go przekonać do tego badania.
Ja też chcę iść porobić dodatkowe hormony, na pewno do lekarza, może sprawdzimy co z owulacją...Nie mogę bezczynnie czekać.

Znów opadly mi skrzydełka
Ami a wstrętna Cię zalała czy jeszcze nie?
Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Madziorka Ty bidulko wiem co to znaczy bo sama mialam podobnego wirusa-masakra
Wczoraj na wieczor rozmawialam z TZ o ewentualnych badaniach i zgodzil sie bez zajakniecia tylko najpierw sama musze zobaczyc co ze mna.Do gin 22 ide a TZ nie bedzie bo wyjezdza
Ja też więc współczuję .
Super, że TŻ się zgodził bez wahania na badanka

Madziu dobrze, ze nie zrezygnowałaś z bociana

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora