Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-09, 12:36   #3762
amber2046
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Witajcie
Dzisiaj ostateczny termin zamówienia z katalogu 3. Normalnie załamka, mam zamowienie na 160zł. Nie wiem co się dzieje.
Zauważyłam,że jak idę do koleżanek i oglądamy razem katalog to zawsze któraś coś wybierze, a jak piszę esy czy coś może potrzebują to albo nie odpisują, albo piszą,że z tego katalogu nic nie chcą

Ze mną często jest podobnie, oglądam skan przyszłego katalogu i spisuje co mi się podoba. Zawsze wychodzi długa litania i podczas rozmów z moją konsultantką wymieniam te produkty, które mi się spodobały. Z czasem odzywa się cichutko głos zdrowego rozsądku, że trzeci balsamik to nie jest koniecznie najpilniejszy i najmądrzejszy zakup i że są jeszcze inne firmy kosmetyczne prócz avonu (lubię ori, loreal i oceanic). W ten sposób moja list drastycznie się kurczy, a czasem wręcz znika.
Druga kwestia, że zawsze daję znać gdy zbliżaj się termin zamówienia czy coś biorę.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora