Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas brać się do dzieła, do sylwestra zostało 15 tygodni.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-15, 20:52   #16
CzerwonaHerbataa
Rozeznanie

Dot.: Czas brać się do dzieła, do sylwestra zostało 15 tygodni.

Cytat:
Napisane przez Integirl Pokaż wiadomość
Z chęcia bym dołączyła tym bardziej że też mam 23lata, 169cm oraz 73kg no i marzy mi się by ujrzeć 5 z przodu ale do końca rroku fajnie byłoby osiągnąć chociaż 63kg
witaj
takie podejście lubię tak trzymaj, a do 5 z przodu dobijemy w 2013 zobaczysz, damy radę razem

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Aniol1985 Pokaż wiadomość
Witam! Powiem szczerze że masz ciekawe podejście , ja od około miesiąca staram się odchudzać z małymi efektami ale zawsze coś, ale do rzeczy podoba mi sie jak myślisz ja jak myśle o odchudzaniu to myśle ahhh byle by do wakacji coś zejśc z wagi a Ty postawiłaś mi nową poprzeczkę -sylwester!! może , a raczej napewno nie osiągne swojego końcowego celu ale teraz mam wyższą motywacje żeby wybrac sie gdzieś na sylwka i wygladać inaczej lepiej . Dzieki !!!
czesć
a dziękuje staram się nie traktować tego wszystkiego jako diety, tylko jako zmiany swojego życia, przestać jeść z nudów, zaczać dbać o siebie i ruszac się w końcu życie mamy jedno i nie chcę spędzić go leżac wiecznie przed tv i jeść z nudów

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez abre90 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak! Głowa musi być cały czas na karku
w końcu na kilogramy nie pracowało sie przez tydzień tylko przez wiele tygodni więc tyle samo trzeba poświecić aby stracić bagaż
CzerwonaHerbataa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując