Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-15, 22:16   #521
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 23

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Oj słowo"zaraz" to dla mnie punkt zapalny, ale napisze Wam co mnie najbardziej rozbawiło- na jednej z pierwszych randek wchodze z nim do sklepu, pyta czy coś chce to mówie ze sok a on tak głośno"aaa poszła krowa niech idzie ciele" teraz sie z niego nabijam, ale wtedy nie wiedzialam czy sie smiac czy płakac...

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Tak mi sie przypominaja męza żenujace teksty, bo on mnie tym zawsze rozbraja...teraz pytam czy jego zdaniem pasują Chylińskiej te blond włosy a on do mnie:"Taaa jasne, jak na świnie siodło!"
Mój na szczęście takich tekstów nie ma, ale kilka takich tekściorów idiotycznych ma w swoim repertuarze,najbardziej mnie wkurza to, ze mimo iż już swoje lata ma to czasem ma tak gówniarskie teksty, których nie jeden 16 latek by się nie powstydził...

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
o masakra u mnie jedna babka w pracy ma takie teksty,jak coś palnie to można padnąć

jakie plany na jutro?
praca....

zastanawiam się nad szkołą Oliwii po zmianie wychowawcy jest kosmos, zmienili zasady oceniania- zastanawiamy się czy coś z tym nie robić.
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując