Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mała spowiedź..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-16, 00:02   #4
DarkTemptation
Raczkowanie

Dot.: Mała spowiedź..

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Pokaż wiadomość
Po pierwsze podziwiam Cie za to, że się nie poddałaś i wciąż walczysz. Pokonałaś już wiele przeszkód, jesteś naprawdę silna.
Po drugie też miałam etap w życiu "wokół jest 6mld ludzi a ja nie mam nikogo bliskiego", za jakiś czas zmieniłam środowisko i poznałam wielu cudownych ludzi.
NIE PODDAWAJ SIĘ. Matka i ojciec mają obowiązek Cię utrzymywać, jeśli nie chcą- wystąp o alimenty. Mama jakoś Ci w tej kwestii chciała pomóc, a tata? Masz cel- medycyna. I trzymaj się tego, walcz o to.
Mieszkam z mamą i dziadkami, o alimenty występować nie muszę. Jedyne na co narzekać mogę w domu to brak gotówki i zainteresowania. Psychologa żadnego nie znam, zresztą teraz na studia wyjeżdżam do Łodzi, więc tam muszę szukać. Medycyna była moim marzeniem, konkretnie neurochirurgia, lub położnictwo. Lubię dzieci, mam to poniekąd w genach. Teraz moim kierunkiem jest Informatyka, z tego też jestem dobra, więc nie cierpię na brak możliwości studiowania medycyny.
Nie mam taty. Mam ojca, dawcę materiału genetycznego.. Nigdy w życiu nie powiedziałam do niego tato, bo na to nie zasłużył..

Nad samooceną i kompleksami (oj a jest ich dużo) jestem w stanie pracować, ale nie nad swoją psychiką. Dziękuję Wam bardzo za słowa wsparcia..
DarkTemptation jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując