Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-16, 20:30   #454
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012

Cytat:
Napisane przez natkulec Pokaż wiadomość
Przecierałam woda przegotowaną, wietrzyłam (nawet zostałam obsikana ) smarowałam sudocremem i psikałam octaniseptem i wydaje mi sie że trochę mniej czerwone, ale wiadomo skórka musi się zagoić, mam nadzieję że jutro będzie lepiej
możesz dać namiar na to krzesełko??
mam nadzieje ze sie szybko zagoi

ja mialam dzis 4 latka pod opieka ladnie sie bawil z Wiktorkiem na macie grzechotkami ufff a balam sie jak ja go bede zabawiac
moje dziecie nie spalo od 2 do 19 wiec przy mleku z kleikiem padlo po dwoch lykach ale dobudzilam go u wypil prawie polowe ze 150ml ciekawe ile pospi, mam nadzieje ze juz na cala noc

moja matka mnie wkurza na maxa!! nie dosc ze codziennie slysze ze zle ze odstawilam dziecko od piersi bo to niezdrowo i w ogole bo corka mojego kuzyna ktora ma 2 latka jeszcze raz dziennie je z piersi a mnie sie nikt nie pyta czy mnie nie bola brodawki jak mnie maly gryzie i tarmosi?? poza tym to moja osobista decyzja do jasnej ciasnej!! poza tym dzis mi dosrala mowiac ze to zle ze z pieniedzy z chrzcin kupilismy sobie 2 rowery przeciez to pieniadze Wiktora taaa powinnam mu gore zabawek kupic za to,