Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - On, ja i nasz stan zawieszenia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-16, 22:10   #18
Clemence
Zakorzenienie

Dot.: On, ja i nasz stan zawieszenia

Omg..dziwny post.
Po 1 czy wszystkie zajęcia ze znajomymi muszą się wiązać z kasą?Ja np często jeżdzę na grilla.Kosztuje mnie tylko bilet dojazdowy do kolegi no i kupic kaszankę czy coś tam grilowego. Mozna też pojechać gdzieś na rowerach.. Przeciez nie wszystko kończy się na drogich galeriach,pójściu do kina itd... i wydawaniu ogromnej kasy.Wystarczy być tylko trochę kreatywnym..

po 2, Ja bym postawiła facetowi ultimatum,albo zarabia albo cześć.No przepraszam ,bo ciężko o pracę.A co to,większość polaków jest w lepszej sytuacji?Niektórzy wstają o 5 wsiadają w pociąg ,pracują a potem znowu pociąg i o 22 są w domu.. Ale mają jakąś pracę. Niestety ,albo chłopak myśli o życiu albo będziesz zawsze zarabiała na dom bo on znajdzie jakiś minus w podrzędnej pracy...

Fakt mogę zmienić faceta na takiego z grubszym portfelem, ale nie o pieniądze w życiu tylko chodzi.

owszem nie tylko. Ten facet z kolei nie ma pieniędzy i nie chce mieć ani grosza będąc egoistą przy okazji. Z nim czeka Cię tragiczna przyszłość,a na dziecko ani nawet na ślub nie ma mowy.. bo chyba nie ze swoich 'ciułanych' pieniedzy..

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3

Edytowane przez Clemence
Czas edycji: 2012-09-16 o 22:12
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując