Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-17, 06:40   #2012
00anulka00
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
Witaj,
kojarzę cię z innego wątku...
bardzo mi przykro
nawet wiem z jakiego wątku...

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
wakacje udane
zobaczcie foteczki
pogoda Wam dopisała jak widać po fotkach

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
zabrzmi strasznie, ale na jakims poziomie do tej pory nie pogodzilam sie ze strata z 20.06.2011...
trzeba nauczyc sie z tym zyc...
ja ciągle o tym myśle, wiem ze to świeże wszystko, za świeże, ale ciągle sie zastanawiam czy dobrze zrobiłam godząc sie na zabieg i ta niepewność plus wyrzuty sumienia pozostana we mnie

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Witam.
My jesteśmy po drugiej nie przespanej nocy, dzisiaj pewnie kolejna taka noc. Tobiasz już dwa dni ma prawie cały czas gorączkę 39 stopni. Biedaczek się męczy a lekarz kazał mu dawać tylko nurofen od gorączki a to mu zbija tylko trochę i na maksymalnie godzinę i 39 stopni gorączki wraca. Dzisiaj rano jechałam kupić czopki i po czopku nie miał parę godzin gorączki. A teraz znowu 39 stopni ale zasnął bo jest taki zmęczony, że nawet głowy sam nie potrafi trzymać sam.
biedny, musi się męczyć

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
jak mozesz napisz cos wiecej o sobie!
mam 29 lat, dziecko było zaplanowane i oczekiwane. Nawet szybko zobaczyliśmy II kreski, ale widać za dobrze nie moze byc
00anulka00 jest offline Zgłoś do moderatora