Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-17, 07:10   #2016
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
ile razy zadzwonili czy może przyjść wcześniej, zawsze szedł, praktycznie nie ma dnia bez jakiejś nadgodziny, nie pamiętam kiedy ostatni raz poszedł na 8 godzin..
moj facet tak pracowal 4,5 roku. na okraglo, w domu, na urlopie. tysiac projektow, delegacje, duza odpowiedzialnosc. taka polityka firmy. zero planow... zyc sie nie chcialo takze wiem jak jestes zla...
ale moze on w ten sposob gniazdo wije, zapewnia Wam poczucie bezpieczenstwa?

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
i musiałam zrobić kolację w roli głównej było jajko

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
pani - jak tam- spacerujesz po domu czy wychodzisz gdzieś dalej?
na zewnatrz to nie. moje 4 pietro mnie zabija matka sie smieje ze jestem jak Dulski - we wlasnym mieszkaniu mam kopiec

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
Daria pozdrawia.
szczesliwy brzdac i jaki ma wypasiony kojec

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36571333]
Nosz kurka.... Kiedy lecą powtórki Ugotowanych? .[/QUOTE]sobota, kolo 14ej. Warto dla Barbie w wersji old.

Cytat:
Napisane przez 00anulka00 Pokaż wiadomość
ciągle sie zastanawiam czy dobrze zrobiłam godząc sie na zabieg i ta niepewność plus wyrzuty sumienia pozostana we mnie
nie mozesz kochana. lekarz po diagnozie powiedzial: 'nie obwiniac sie , nie obwiniac partnera, to do niczego nie prowadzi...'
trudne, ale nie wolno. zrobilas wszystko co najlepsze!!!!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora