2012-09-17, 09:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ VI
Cytat:
Napisane przez Melya
Przekazuję informację, którą dostałam od pana z Bioarpu - w październiku mają się pojawić nowe suflety Love2mix. Liczę na truskawkę z bitą śmietaną lub frangipani z kwiatem pomarańczy.  Chociaż malina z liczi też brzmi pysznie.
|
ale fajnie, malina z liczi 
zuz, dziękujemy za opinie 
Cytat:
Napisane przez nie_ma_mnie
mam coś takiego u siebie:
wszystko nowe, ale używałam deo - na razie mój naj.
Jak ktoś jest ze stolicy to mogę dać namiar do osoby, która jeździ do Berlina co 2 tyg. Za wszystko płaciłam coś ok. 20 zł (krem chyba 15)
|
też jestem ciekawa tej odżywki rzęsowej-ta zwykła chyba naprawdę u mnie działa-myślałam ostatnio że to maskara "doszła do siebie" (wiecie, często nowa jest za "mokra"), a to chyba rzęsy mi się poprawiły i dziury nie widać )
ana, witaj , ale fajowy gratis dostałaś , i superancko że kremik ci się podoba 
anula, a ten olej ruski, który od ciebie miałam to był regenerujący czy wzmacniający?
Cytat:
Napisane przez effa_j
nie, jeszcze nie doszla  moze dzis dojdzie 
A jaki to szampon testowalas??
Nie moge sie doczekac 27 az przyjedzie moj kolega z ruskimi tym bardziej, ze lajza jedna powiedziala ze kupil mi kilka rzeczy wiecej  Wie, ze jestem niecierpliwa i ciekawska i takie rzeczy z premedytacja robi  toz to normlanie molestowanie psychiczne jest  
|
ale fajnie, będziesz miała surprajsa 
Cytat:
Napisane przez iivii
Hej evitko, jak już wytropiła Mel, jestem posiadaczką tego masełka. Nie ujawniałam się przez weekend bo mam remont i laps schowany gdzieś głęboko 
Masełko bardzo fajne. Mega gęste, nawet można powiedzieć że twarde. Matowania nie zaobserwowałam ale przyjrzę się dokładnie dzisiaj wieczorem. Jak chcesz to możemy się gdzieś spiknąć i podrzucę ci próbkę 
|
pewno . A ja mogę zaoferować próbasa swojego masła mango z love2 mixa lub cokolwiek chcesz z mojego zbiorku (w albumie fotki)
|