2012-09-17, 11:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Welon, kwiatek, może toczek? Do naszych ślubów już mniej niż roczek! PM 2013 cz
Cytat:
Napisane przez biibi
Nie-ee  ale wrzuciłam, może komuś się przyda
Co do badziewia to moim zdaniem nie jest jakieś nagminne, mam mnóstwo rzeczy z Pepco i sobie chwalę 
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------
http://www.bridelle.pl/?p=9592
ale cudne 
|
Ja czasem oglądałam jakieś właśnie wazoniki, kubki, miseczki i często jakoś pomalowane były krzywo, jakieś bąble były czy coś. No ale może to ja mam niefarta 
Kiedyś robiłyśmy z mamą truskawki w czekoladzie. Pyycha, tylko zabawy niestety trochę jest. Bo żeby one wyglądały tak ładnie jak na zdjęciu to trzeba je trzymać w powietrzu, aż czekolada zaschnie. Jak je położysz na jakimś talerzyku/desce to się czekolada odkształca i się taki jakby placek robi w miejscu styku 
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------
Cytat:
Napisane przez melleczka
Ja pisałam  Ten salon w którym prawdopodobnie będę zamawiać suknię, ma 2 punkty - w Tarnowie i Jaśle  Chciałam u nich zmierzyć "moją" suknię w Tarnowie i okazało się, że aktualnie jej tam nie ma, bo jest w drugim salonie w Jaśle, ale na konkretny dzień mi ją sprowadzą do Tarnowa do mierzenia.
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------
Dziewczyny jak pisać...
Sz. P. Anna Kowalska wraz z osobą towarzyszącą
czy
Sz. P. Anna Kowalska z osobą towarzyszącą
???
Osobę towarzyszącą się pisze z dużych liter 
|
Osobę towarzyszącą moim zdaniem lepiej z dużych.
A czy tylko "z" czy "wraz z" to moim zdaniem według uznania i według miejsca na zaproszeniu. Obie formy są ok.
Ja bym pewnie napisała "wraz z"
|
|
|