Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zgłaszam problem: Recenzje nie na temat, wprowadzające w bład (kosmetyki dla dzieci).
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-17, 20:41   #1
BlackSanctum
Zakorzenienie

Recenzje nie na temat, wprowadzające w bład (kosmetyki dla dzieci).

Z góry zaznaczam, że nikogo nie atakuję ani nie neguję niczyich opinii, nie znalazłam podobnego tematu, więc postanowiłam założyć, bo doprowadza mnie to już do szewskiej pasji...
A więc od jakiegoś czasu kompletuję wyprawkę dla mojej córci, która ma się urodzić w styczniu, oczywiście uwielbiam opinie o kosmetykach na KWC i często się nimi sugeruję, ale do rzeczy - przeglądając kosmetyki dla dzieci, spotykam się ciągle z opiniami nie na temat - kobitki używają (tu podaję przykłady) pudru do pupki niemowlaka np do twarzy i o tym piszą tę opinię, lub też chusteczek dla dzieci do higieny intymnej, czy też płynu do mycia np do prania pędzli. No dobrze. Ale co to ma do rzeczy? Jestem pewna, że wiele młodych mam, które lubią wizaż, ma ten sam problem - czasem ciężko się dokopać do właściwej recenzji w tych dziecięcych kosmetykach, zwłaszcza firmy Baby Dream, nie są one oceniane pod kątem, pod którym powinny być... Ciężko się czymś takim sugerować i jest to, delikatnie mówiąc, irytujące. Zgłaszałam takie recenzje, ale nie usuwano ich. Co z tym zrobić?
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując