Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-18, 11:51   #1565
Myszunia19
Zakorzenienie

Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!

jestem jestem

jestem tak zabiegana że masakra zaraz Was nadrobie:P

co do jedzenia to wczorajszy dzień tragiczny:
ś: tost z serem i szynką
potem 4 godzinne zbieranie grzybów- ale się nachodziłam
potem jak wrociłam to z głodu mi się ręce trzesły ale zjadłam tylko batonik fitness bo musiałam lecieć dalej. o 5 dopiero zjadłam pare klusek śląskich z łyżką gulaszu
i wieczór jogurt, trochę frytek z beztłuszczowej frytkownicy i kawałek - cienki- sera panierowanego Bo się Tzowi zachciało to mu zrobiłam.

co do dziś to staram się pilnować: :
ś: ciemna bułka - pół z twarożkiem i papryką a pół z pastą z tuńczyka i papryką+ pół szklanki herbaty
o: kiełbaska swojska z grila z ciemnym pełnoziarnistym chlebem i kawałeczek sera pleśniowego
ufff....

aaaaa i zwazylam sie dziś po 2 tygodniach- bałam się podejśc do wagi ale jakos się przemogłam i jest lepiej bo 60,5 kg.
coraz bliżej do celu- małymi kroczkami;]

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

malo w sumie schudłam bo 2 tyg temu miałam 60.8 kg:/

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
ale tu dzisiaj cisza...
ja miałam długi dzień...wstałam po 7, pojechałam odebrać zdjęcie rtg i nie było, a miało być, wrrrr, 60 km na darmo jechałam. Nie miałam zdjęć, więc i nie poszłam do ortopedy...

ale jestem zadowolona z dzisiejszego dnia, z dietą ładnie zero słodyczy. Po południu rwałam jabłka, a teraz zrobiłam skalpela

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

gratulacje teraz to masz motywację, że ho ho

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

no tak, tak, Sikorka to jest gigant
ale Ty też, ćwiczysz i widać rezultaty

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

oj, tam, ja też w weekend zaszalałam, ale dziś już ładnie było
po tym weekendzie mam ciążę spożywczą
oj nie cierpię takich akcji z lekarzami. furii wtedy dostaje
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36588359]Hej
Zobaczyłam dziś na wadze rano 56 z przodu Co tam, że po tym była duża cyferka, ale 56 jest!

Byłam na siłowni przed chwilą, jestem jednocześnie padnięta i pełna energii :P[/QUOTE]
gratulacje
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
traxx69 gratuluję Ty będziesz ślubować a ja będę świętować wtedy pierwszy rok
Zastanawiałam się czy tu napisać bo wstyd przyznać ale ten weekend był straszny pod względem jedzenia - wpadło chyba wszystko możliwe. Nie muszę chyba pisać, iż zaczynam od początku
Ale może to dobrze bo jestem tak zła na siebie, że ze złości postanowiłam sobie, że to koniec z obżarstwem! Po prostu muszę się wziąć w garść
Dziś standardowo 3 godziny ćwiczeń ale skupiłam się na samych aerobach aby więcej kalorii spalić...tak więc za mną 155minut orbi, 25minut bieżnia i 4km spacer. Ze sprzętów wyszło, że spaliłam 1800 kalorii.
Mam nadzieję, że w końcu się ogarnę po tym weekendzie
spokojnie to tylko jeden weekend! będzie lepiej

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Plastikowa Biedronko Tobie równiez gratuluję spadków
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując