Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wypadające włosy cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-18, 19:50   #2464
noemi82
Raczkowanie

Dot.: Wypadające włosy cz. IV

Cytat:
Napisane przez inverso Pokaż wiadomość
Marie Madeleine, jestem na oddziale alergologiczno-immunologicznym; dziś miałam jedno pobranie krwi, a jutro następne. Podpisałam też zgodę na gastroskopię, czego się bardzo boję. Zrobią mi też usg brzucha oraz rtg płuc, i testy wziewne ;D

Powiedziałam im, że ostatnio się źle czuję gdy zjem coś z glutenem czy laktozą, więc może pokuszą się o szerszą diagnostykę.

A jeśli chodzi o rozmowę wcześniejszą nt plastrów, to nawet nie zwróciłam uwagi ... Jednak grupa badawcza jak dla mnie to trochę za mało, by wypuścić produkt na rynek - 21 osób? Trochę przegięcie... Pozwoliłam sobie napisać do nich @ z zapytaniem w jaki sposób dobierali osoby do testów itp ... Oraz czy jest możliwe by pomogło w moim przypadku. Poczekam na wiadomość, i wtedy zapytam się ich czy byłaby możliwość abym testowała te plastry przez te 8tygodni za free w zamian za posty na moim blogu, gdzie bym pisała o nich, z pełną dokumentacją fotograficzną ...
Tez czytałam o tych plastrach ale póki niema opinii ,,zwykłych użytkowników,, niewiem czy jest sens pakować w nie tyle kasy, tym bardziej ze wiadomo po odstawieniu plastrów anty są rózne skutki uboczne ( u mni wypadanie włosów) więc ciekawe co ciekawego bedzie sie działo po odstawieniu plastrów na wypadanie

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

A z tego co wyczytałam te plastry produkują 3 firmy Revlon, dermica czy jakoś ta ( to ta co testowała na 21 osobach czyli żaden lek a suplement diety poniewaz leku nie testuje sie na tylko 21 osobach) i jeszcze jakaś jedna firma...
noemi82 jest offline Zgłoś do moderatora