2012-09-18, 21:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012

Dlaczego doba tak mało ma godzin U nas dzisiaj dzień pt: sprzątanie hacjendy-mieszkania,spacer,odpoczy nek. Chociaż co nieco do posprzątania jeszcze zostało,a nam nogi w D włażą bo do tego sklepu pod górke i z górki Wybraliśmy się dzisiaj z mężem na spacer do wielkiego sklepu Range ( wszystko do domu,ogrodu itp ),bo chcieliśmy kupić obraz do salonu noi kupiliśmy oraz chciałam obrus na stół i też kupiliśmy Były rzeczy już na Hallowen ,ale i nie tylko było już prawie wszystko na Święta Grudniowe Mały poznał Mikołaja ( był taki fajny stojący ) ,a jak założyłam czapke z kominem ogóry i wystającymi nogami z komina Mikołaja,to mały miał małe zdziwko Piękne rzeczy nie moge się doczekać tych świąt i jak pojedziemy pokupować. 
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------
Cytat:
Napisane przez natkulec
Madzia nie śpi od 14  pospała pół godz w samochodzie i tyle. zawsze ma 2 drzemki, więc miała i nie chce iść spać  marudzi, trze oczy, ale nie będzie spać.
na dodatek idąc na czworaka podwinęła jej się rączka i uderzyła łukiem brwiowym w podłogę, ale był płacz ;(
|
Twarda z niej zawodniczka A co wypadku,ojć 
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------
Cytat:
Napisane przez 88natka
|
Fajna piłka 
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------
Cytat:
Napisane przez 88natka
parę fotek treningowych 
|
Wyszły Ci 
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------
Cytat:
Napisane przez Zia_
Pomidory moja milosc, surowe, zupa, sosy 
|
Też lubie pomidory,czy to na kanapke,ketchup itp i jutro mam spaghettti na obiad Jedynie nie lubie soku pomidorowego 
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------
Cytat:
Napisane przez cziqua
dziewczyny któraś z Was pisała że ma wózek Tako Laret i że w spacerówce nie da się pasów regulowac? u mnie się da  tylko to coś było schowane pod tymi ochronkami na ramionka  jutro będę młodego przyzwyczajac do spacerówki w domu na razie 
|
Powodzenia i oby testowanie spacerówki się powiodło
Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2012-09-18 o 21:15
|
|
|