2012-09-18, 22:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012
Cytat:
Napisane przez natkulec
Moja Madzia właśnie taka ciekawska  jak tylko zacznie chodzić to będzie masakra  trzeba będzie mieć oczy w d...  juz sobie ja wyobrazam włażącą na wszystko i guz na guzie 
podobno mąż taki był  teściowa opowiadała że jak miał ok 3 lat to wziął z lodówki kiełbasę i schował się za lodówką żeby móc zjeść w spokoju  a oni go szukali, albo schował sie do budy psa i pies go pilnował i nie pozwalał go zabrać 
|
Dobry agent był z męża 
Ja za to ściągałam wszystkie serwetki. Ale jak!
zdjęłam np. wazon, zrzuciłam serwetkę, wazon postawił na to samo miejsce a serwetką wycierałam podłogę. Do dziś nie ma u mnie serwetek, obrusów ani nic takiego No nie lubię 
Ewelinka ciągnie wszystko. Serwetki, obrusy, firanki, zasłony. Całe szczęście, nie dobiera się do kwiatów.
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Dobre 
No mama co ty jesc nie dajesz.Jeszcze troche i dziecko rzuci sie na sasiada i kabanos bedzie Ewelinki 
|
Wydało się, że głodzę dziecko 
Cytat:
Napisane przez koniakonia
dobrze ,że sąsiad nie szedł z golonką w łapie
Pewnie Mała widzi błogość na twarzy wcinających coś tam cos tam i nie chcę mieć gorzej.
|
A nie wiem jaka reakcja byłaby na golonkę.
Wiesz, nie wiem co ona obserwuje jak my jemy. Pewnie kojarzy, że skoro ona ma łyżeczkę a łyżeczka oznacza coś smacznego to moje zapewne też takie jest. Dam jej odrobinkę ziemniaczka z mojego talerza. Dziś skubnęłam jej kawałek kotleta z piersi kurczaka. Ale namiętnie gryzła (od takiej odrobinki nic dziecku przecież nie będzie, a wyjątkowo nie przyprawiałam niczego). Oczywiście bez panierki! No i jak to posmakowała to talerz taki ciekawy już nie był. Kiedyś muszę ją nagrać 
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------
Cytat:
Napisane przez Karinio
Operacja nie może być wykonana, ponieważ wygasła Twoja sesja - minęło zbyt wiele czasu od ostatniego logowania.
Kliknij wstecz w przeglądarce i odśwież stronę aby odświeżyć dane sesji.
sratata,cytowanie poszło nie chce mi się ;po raz drugi 
|
to jak się logujesz zaznacz sobie w okienku obok "zapamiętaj"
|
|
|