Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wypadające włosy cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-19, 11:59   #2482
pinacolada93
Raczkowanie

Dot.: Wypadające włosy cz. IV

Danielka, wiem co czujesz bo ja miałam dni kiedy mi prawie 400 włosów wypadało... Ale zgadzam się z nombre, masz śliczny przedziałek!

Dzwoniłam wczoraj do innej dermatolog, kumpela mi ją poleciła, podobno jej ojciec się u niej leczył i wychwala ją pod niebiosa. Rozmawiałam z nią przez telefon i po pierwszej rozmowie wydaje się być bardzo kompetentna. Pytała czy przechodziłam ostatnio jakiś długotrwały stres, jak długo mi włosy wypadają, czym się leczyłam, kazała zabrać wszystkie badania. I powiedziała, że włosy wymagają cierpliwości... Że efekty można zauważyć dopiero po minimum dwóch miesiącach. To po cholerę tamta derma mówiła mi, że po tygodniu będzie już lepiej? Nie wiem, zobaczymy, przyjmie mnie bardzo szybko bo już w poniedziałek, tutaj w Bdg. Jak nic nie podziała to zastosuję się do tego co radziła mi inverso.

Dzisiaj trzecie (albo czwarte) mycie Stieproxem i o ile przy pierwszym i drugim wypadło mi bardzo dużo włosów to dzisiaj już z czesaniem ponad 90. A wczoraj bez mycia 53. Ależ mam dzisiaj dobry humor!

pinacolada93 jest offline Zgłoś do moderatora