Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za duży biust ;(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-20, 02:05   #2
sneuleu
BAN stały

Dot.: Za duży biust ;(

Miałam koleżanke w gimnazjum która miała ten sam problem. Wszyscy się z niej śmieli. Ale ja czytałam między liniami....... Tak naprawde, dziewczyny ci zazdroszczą, i tak naprawde, chłopaków to krępuje że masz duży biust, bo dopiero zaczynają odkrywać swoją seksualność i nie wiedzą jak się zachować, więc się śmieją i wytykają cię palcem.

Uwierz mi, jak pójdziesz do liceum, każdy chłopak będzie chciał cię podrywać, wyśmiewanie się skończy... a dziewczyny będa patrzeć z nienawiścią na ciebie, bo dalej będą ci zazdrościły, i same będą wypychały biustonosze chusteczkami, móże nawet już zaczynają to robic ;]
Więc nie przejmuj się tym co mówią inni, za rok, dwa, wszystko się zmieni.

Co do zdrowia, to jest już poważniejszy problem. Jeżeli bolą cię plecy, i będziesz miała problemy zdrowotne przez to, jedyne co możesz zrobić to iść i zrobić sobie operacje plastyczną. Chyba że kupisz jakiś dobry stanik, i zobaczysz że jednak jest dobrze jak się troche wyprostujesz i je dobrze upniesz ;]

Przemyśl to wszystko. Narazie kup sobie dobry biustonosz. Widziałam dużo które pomniejszają piersi, np. jakieś sportowe. Są w miare ciasne i trzymają wszystko na miejscu, spłasczając troche piersiuchy w tym samym czasie, przez co wydają się mniejsze.

Pozdrawiam ))) <3
sneuleu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując