Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-20, 08:48   #3693
anulka4771
Wtajemniczenie

Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012

Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość
Poczytałam i hmm, brzmi w sumie ciekawie, ale nie wiem czy bym się zdecydowała.
No ja sie chyba nie zdecyduję bo to chodzi o to ze dziecko samo jje prawda?tak wyczytałam.Ja bym zawału dostała jakbym miała uświnione wszystko wokół,nie naleze do osób pedantycznych ale takie samodzielne jedzenie 6-7 m-cznego dziecka jakoś do mnie nie przemawia
Cytat:
Napisane przez ladybird_1987 Pokaż wiadomość
no i jeszcze obiecana fotka z chrztu
Eh sliczna
Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość
MOSTEK ??? Paulina często się tak przeciąga że robi mostek, moja mama mówi, że pierwszy raz widzi coś takiego. Paula też ma wzmożone napięcie ale w nodze, tak mi pediatra powiedziała. 25 mamy usg bioderek...kontrole dysplazji i kręczu to zobaczymy.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Kiedy dziecko unosi główkę leżąc na plecach??
Mój zaczął się cały unosic jakos po 3 m-cu
Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Hej!
Ech, nie miała baba kłopotu, to zaczęła czytać wizaż Może ja tymi Bobovitami za bardzo Maksa spasłam? Pewnie widziałam w składzie cukier, ale jakoś nie powstało w mojej głowie, żeby szukać czegoś innego, bo to przecież "super hiper rewelacyjne produkty specjalnie dla dzieci"
I już mnie "skrzywiłyście", i czuję po pobieżnym zapoznaniu się z tematem, że i ja zaopatrzę się w kaszki Holle
Ja też dawałam Bobovity i te inne Filipowi teraz kupiłam te Holle i hmmm dziec ich nie chce,tzn z łyżeczki nic nie chce,pluje a wczoraj dałam zupkę z butli i wypiłA z butli wypije wszystko.Eh czyżby nie tolerował łyzeczki bądz myśli ze mu leki wpycham
AAA Kajko fajnie lezy na brzuszku u nas to jest nie wykonalne.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora