Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężatki, co tam u Was słychać?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-10, 20:19   #162
iszsza
Zadomowienie

Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać?

Boże Dziewczyny dziś chyba postawiliśmy na swoim. Trochę głupio się czuję bo mój mąż dosyć stanowczo rozmawiał z teściem (moim tatą) ale jestem mu za to wdzięczna. Chodzi o to ,że mój tato na siłę chcę uszczęśliwiać wszystkich i chcę by korzystać z jego znajomości, biznesów itd. Ja chcę kupić sobie cyfrowa lustrzankę, nie jest tania (4,5tys zł) ale to będzie zakup na lata. A tato stwierdził że ja się napaliłam i że on mi kupi gdzieś tam za pół ceny albo w hurtowni.A ja nie chcę! Chcę z polskim menu i żeby potem nie było problemu np. z gwarancją.On stwierdził że nie zarabiam tyle by było mnie stać na to i w ogóle okazał dezabrobatę.Poza tym my mu pożyczyliśmy kasę jeszcze z wesela na interesy a on teraz nam nią chcę zarządzać! Nie jestem gówniarą ani nie jest to moja zachcianka. Mój mąż z zasiłku dla bezrobotnych spłacił sobie kompa, potem poszedł do pracy, miał auto, komórkę itd. i dawał radę. Ja tu czegoś nie rozumiem!!!
Grrr..jestem zła że we własnym domu traktują mnie jak małą dziewczynkę
Ale wiecie co on powiedział? że on UDOWODNI że da się taniej i kupi ją gdzies tam i potem sprzeda na allegro - on się mści czy co???
Racje miał ten który po opisaniu mojej sytuacji napisał że niedługo nie wytrzymamy nerwowo!

iszsza jest offline Zgłoś do moderatora