Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Wrzesień i reszta jesieni u Myszy-kolorówka,pielęgnacja, zapachy, lakiery-warto!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-21, 20:08   #1
Make_up_Mouse
Zadomowienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

Wrzesień i reszta jesieni u Myszy-kolorówka,pielęgnacja, zapachy, lakiery-warto!

Zapraszam do wymiany

najchętniej wymienię się na coś z poniższej listy:

- zapachy DEMETER, chętnie próbki/odlewki: Rain, Baby powder, Rye bread, Paperback, Snow, Fig leaf, Ocean i inne.
- szczotka do włosów typu Tangle Teezer, Detangling Brush - oddam wiele z każdego wątku;

- BALNEUM INTENSIV OLEJEK POD PRYSZNIC;
- SERUM - marka nie będzie dla mnie tak istotna, jak skład - coś mocno nawilżającego; rozświetlającego;

- BB Cream Lioele Dollish Veil Vita;

- mascary - można kusić, raczej wysokopółkowymi;
- lakiery OPI i Essie; szukam zwłaszcza odcienia Ballet Slippers ESSIE;
- kosmetyki The Body Shop
- dobre mydła w kostkach, wyższa półka;
- Top Seche Vite ;
- Olejki nadające się do włosów - np. Alterra, Dabur Vatika;

- za odżywkę do rzęs Rapidlash jestem skłonna oddać bardzo wiele z każdego wątku.

CZĘSTO WRZUCAM DOKŁADKI, ZAGLĄDAJCIE DOKŁADKI OZNACZAM NA RÓŻOWO.

* WAŻNY PUNKT - NAUCZONA DOŚWIADCZENIEM ZAZNACZAM DOBITNIE - PROSZĘ, ODPISUJCIE - SZANUJMY SIĘ NAWZAJEM; JEŚLI JUŻ ZACZNIEMY NEGOCJACJE WYMIANKOWE NA SERIO - NIE URYWAJCIE NAGLE KONTAKTU, NIE ZOSTAWIAJCIE WYMIANY W ZAWIESZENIU! NIE BĘDĘ CZEKAŁA W NIESKOŃCZONOŚĆ, A JESTEM PAMIĘTLIWA I PÓŹNIEJ TAK SAMO POTRAKTUJĘ WAS!
* PO WYMIANIE ADRESÓW WYMIANKĘ UWAŻAM ZA WIĄŻĄCĄ! NIE CHCĘ PODAWAĆ SWOICH DANYCH OSOBOWYCH NIEZDECYDOWANYM OSOBOM, KTÓRE PO KILKU DNIACH OD DOGADANIA WYMIANKI "ROZMYŚLAJĄ SIĘ, BO DOSTAŁY LEPSZĄ OFERTĘ" - ZACHOWAŃ DZIECINNYCH I NIE FAIR NIE BĘDĘ TOLEROWAŁA!

* PROSZĘ, ODPISUJCIE U MNIE, NIE SUBSKRYBUJĘ WĄTKÓW
* NIE BĘDĘ ODPISYWAŁA NA WIADOMOŚCI TYPU "COŚ U MNIE?" - ZAWSZE PISZCIE, CO WAS INTERESUJE W MOICH WĄTKACH, WTEDY WIEM MNIEJ WIĘCEJ, CO MOGŁABYM CHCIEĆ W ZAMIAN Z WASZYCH.

* WSZYSTKIE KOSMETYKI W MOIM WĄTKU SĄ ORYGINALNE, Z PEWNEGO ŹRÓDŁA, NABYWANE PRZEZE MNIE W PERFUMERIACH STACJONARNYCH,(testery, które tutaj wystawiam, również są wyłącznie oryginalne) W ZAMIAN OCZEKUJĘ TEGO SAMEGO;
* NIE ODMIENIAM SIĘ, WIĘC PROSZĘ O PRZEMYŚLANE DECYZJE, PO WYMIANIE ADRESÓW W MIARĘ MOŻNOŚCI OD RAZU PAKUJĘ I WYSYŁAM PACZKĘ, NAJPÓŹNIEJ W CIĄGU 2 DNI;
* WYMIENIONE PRZEDMIOTY WYSYŁAM W KOPERCIE BĄBELKOWEJ, ZAWSZE POLECONYM PRIORYTETOWYM; LUB EKONOMICZNYM PO DOGADANIU;

* wszystkie moje kosmetyki są utrzymane w bardzo dobrym stanie - jeśli używane, to czyste, zadbane, higienicznie przechowywane i użytkowane i tego samego oczekuję w zamian;
* moje lakiery do paznokci, które wstawiam na wymianę, są pełne lub prawie pełne, co zaznaczam w opisach; są w idealnej kondycji - nierozwarstwione, o wyjściowej konsystencji i tego samego oczekuję w zamian;
* miniatury perfum i flakony przechowuję w chłodnym miejscu, bez wystawiania ich na światło, wiec zapachy są w stanie wyjściowym i tego samego oczekuję w zamian;

Edytowane przez Make_up_Mouse
Czas edycji: 2012-09-21 o 21:08
Make_up_Mouse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując