Wątek
:
Można tu o wszystkim pisać, ślub nam nie przesłonił życia ;) PM2013, cz. 26:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-09-22, 00:35
#
2170
biibi
Zakorzenienie
Dot.: Można tu o wszystkim pisać, ślub nam nie przesłonił życia ;) PM2013, cz. 26:)
Cytat:
Napisane przez
ajasiaga
Właśnie wróciłam z kina byłam na filmie Jesteś Bogiem- film bardzo mi się podobał polecam
Byłam jeszcze na zakupach-żywieniowych do domku i padam na ryjek idę zaraz spać bo muszę tatę o 5 zawieźć do pracy
więc dobranoc
Te piękne
Też byłam dzisiaj na tym w kinie
Jak dla mnie w sumie film jak film
Jego fenomen to historia i przede wszystkim muzyka. No i jestem pod wrażeniem chłopaków, zwłaszcza tych, którzy grali Magika i Fokusa - szacunek za rap
świetnie to zagrali, ciekawe jak długo musieli się tego uczyć. Nie podobało mi się tylko, że z Fokusa i Rahima zrobili w filmie przydupasów Magika
A Rahim to już w ogóle pokazany w filmie jako taka ciamajda ;P Ogólnie jeśli ktoś lubi muzykę Paktofoniki to zdecydowanie polecam, warto zobaczyć
Mało ślubna wypowiedź :P Więc żeby nie było - byłam w Empiku z TŻ i w czasie kiedy on sobie szperał między regałami ja przeglądałam magazyny ślubne
mam kilka nowych pomysłów ale napiszę jutro (właściwie dzisiaj:P) rano bo już czas spać, tylko wpadłam zobaczyć co słychać na forum ;-) Dobranoc
(jeśli ktoś tu jeszcze jest
)
biibi
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do biibi
Znajdź więcej postów biibi