Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię *Wrzesień* Pielęgnacja i kolorówka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-21, 23:50   #3
Riddim
Zadomowienie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
Dot.: *Wrzesień* Pielęgnacja i kolorówka

Kolorówka:

* dokładka!Lily Lolo, korektor mineralny Blondie. Wyjściowo 5g produktu, zużycie niewielkie, max 10%, część produktu przesypała się do zakrętki. Zakupiony po połowie maja.
* dokładka!Maybelline Color tattoo, cień w kremie w kolorze Creme de nude 93. Kupiony na początku września, a więc świeżutki. Zużycie widoczne na zdjęciu. Niestety kolor nie dla mnie ;(
* dokładka!Catrice, zestaw do brwi. Zakup sierpniowy, zużycie minimalne, widoczne na zdjeciu.
* dokładka!Catrice, róż Multi Colour w kolorze 060 Strawberry Frappucino. Zużycie niewielkie, widoczne na zdjęciu. Bardzo przyjemny produkt, ale przy mojej miłości do róży nie jestem w stanie zużyć wszystkiego.
* dokładka!Catrice, Made to stay Highlighter pen. Wielofunkcyjny produkt rozświetlający w srebrno-szampańskim kolorze.

(Zdjęcia poniższych produktów w pierwszym i drugim poście!)
* dokładka!Kobo, Modeling Illuminator, korektor w kolorze 101 (najjaśniejszy). Zakup z początku września, zużycie znikome. Nie mój kolor, może komuś innemu posłuży
* dokładka!Cienie Sensique Velvet Touch, dzienniaczki. Beż w kolorze 149, drugiego odcienia nie mogę zweryfikować ze względu na startą naklejkę (piękny brzoskwiniowo-złotawy, efekt rose gold). Zakupione w maju. Dobra pigmentacja.
* dokładka!Maybelline super stay 10h tint gloss. Trwała farbka do ust w intensywnym kolorze Forever Berry (fuksjowo-czerwony). Trudno ocenić zużycie, +/- 80% pozostało.
* dokładka!Sally Hansen, lakier w kolorze 160 Shell we dance. Klasyczny mleczny róż. Zużycie niewielkie, mniej niż 10%.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC_0049.jpg
Wyświetleń: 2
Rozmiar:  70,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC_0052.jpg
Wyświetleń: 4
Rozmiar:  75,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC_0040.jpg
Wyświetleń: 2
Rozmiar:  100,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC_0041.jpg