2012-09-21, 23:50
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *Wrzesień* Pielęgnacja i kolorówka
Kolorówka:
* dokładka!Lily Lolo, korektor mineralny Blondie. Wyjściowo 5g produktu, zużycie niewielkie, max 10%, część produktu przesypała się do zakrętki. Zakupiony po połowie maja.
* dokładka!Maybelline Color tattoo, cień w kremie w kolorze Creme de nude 93. Kupiony na początku września, a więc świeżutki. Zużycie widoczne na zdjęciu. Niestety kolor nie dla mnie ;(
* dokładka!Catrice, zestaw do brwi. Zakup sierpniowy, zużycie minimalne, widoczne na zdjeciu.
* dokładka!Catrice, róż Multi Colour w kolorze 060 Strawberry Frappucino. Zużycie niewielkie, widoczne na zdjęciu. Bardzo przyjemny produkt, ale przy mojej miłości do róży nie jestem w stanie zużyć wszystkiego.
* dokładka!Catrice, Made to stay Highlighter pen. Wielofunkcyjny produkt rozświetlający w srebrno-szampańskim kolorze.
(Zdjęcia poniższych produktów w pierwszym i drugim poście!)
* dokładka!Kobo, Modeling Illuminator, korektor w kolorze 101 (najjaśniejszy). Zakup z początku września, zużycie znikome. Nie mój kolor, może komuś innemu posłuży 
* dokładka!Cienie Sensique Velvet Touch, dzienniaczki. Beż w kolorze 149, drugiego odcienia nie mogę zweryfikować ze względu na startą naklejkę (piękny brzoskwiniowo-złotawy, efekt rose gold). Zakupione w maju. Dobra pigmentacja.
* dokładka!Maybelline super stay 10h tint gloss. Trwała farbka do ust w intensywnym kolorze Forever Berry (fuksjowo-czerwony). Trudno ocenić zużycie, +/- 80% pozostało.
* dokładka!Sally Hansen, lakier w kolorze 160 Shell we dance. Klasyczny mleczny róż. Zużycie niewielkie, mniej niż 10%.
Edytowane przez Riddim
Czas edycji: 2015-09-13 o 18:01
|
|
|