Wątek
:
Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-09-22, 11:59
#
416
Sunshine833
Raczkowanie
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
Napisane przez
monicca1989
A co do TŻ to ogólnie nie mogę na niego narzekać bo po sobie ogarnia rzeczy, jak jestem w pracy to też coś ugotuję. Ale np ja zawsze lubiłam imprezy i wcześniej mogłabym chodzić co sobotę, niestety on nie za bardzo lubił i nieraz się o to kłóciliśmy, tak samo uwielbiam wypady nad wodę czy po prostu jednodniowe wycieczki on niestety nie. No ale to są takie raczej błache sprawy.
Moja koleżanka jest w 20t a brzuch ma mega jak sama mówi taki miała w pierwszej ciąży w 8 miesiącu a tu dopiero 5
Monicca możemy sobie przybić piątkę z Tż normalnie jakbym czytała o swoim
a co do brzuchów to chyba nie ma reguły...mnie tylko przeraża po ile będę wracać do stanu przed i czy w ogóle wrócę...ile to u Was (te co już rodziły), mniej więcej trwało??3-4 miesiące?? ja na to liczę po cichu
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------
[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;36687494]Hej
. Miło i was poznać
.
W tym roku byłam zapisana do wątku na marzec/kwiecień 2012 i okazało się,że powinnam dopisać się teraz do Was
. Nie wiem czy ktoś był w podobnej sytuacji (właściwie zahaczam wątki tych samych miesięcy tylko rok po roku). Wszyscy u Mnie w Rodzinie mówią,że będziemy mieć "prawie" bliźniaki. W tym roku rodziłam pod koniec marca,a na 2013 mam termin na połowę kwietnia
-na bank będzie ciężko, powoli zaczyna być(bo opiekuje się niespełna półroczniakiem i mam mega mdłości
), ale mimo to jestem mega szczęśliwa.[/QUOTE]
NO to daliście czadu
będziesz cenna naszą zdobyczą bo na pewno na bieżąco ze wszystkim jesteś skoro niedawno rodziłaś hehe
Sunshine833
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Sunshine833
Znajdź więcej postów Sunshine833