Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 11:59   #416
Sunshine833
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
A co do TŻ to ogólnie nie mogę na niego narzekać bo po sobie ogarnia rzeczy, jak jestem w pracy to też coś ugotuję. Ale np ja zawsze lubiłam imprezy i wcześniej mogłabym chodzić co sobotę, niestety on nie za bardzo lubił i nieraz się o to kłóciliśmy, tak samo uwielbiam wypady nad wodę czy po prostu jednodniowe wycieczki on niestety nie. No ale to są takie raczej błache sprawy.

Moja koleżanka jest w 20t a brzuch ma mega jak sama mówi taki miała w pierwszej ciąży w 8 miesiącu a tu dopiero 5
Monicca możemy sobie przybić piątkę z Tż normalnie jakbym czytała o swoim

a co do brzuchów to chyba nie ma reguły...mnie tylko przeraża po ile będę wracać do stanu przed i czy w ogóle wrócę...ile to u Was (te co już rodziły), mniej więcej trwało??3-4 miesiące?? ja na to liczę po cichu

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;36687494]Hej. Miło i was poznać.

W tym roku byłam zapisana do wątku na marzec/kwiecień 2012 i okazało się,że powinnam dopisać się teraz do Was. Nie wiem czy ktoś był w podobnej sytuacji (właściwie zahaczam wątki tych samych miesięcy tylko rok po roku). Wszyscy u Mnie w Rodzinie mówią,że będziemy mieć "prawie" bliźniaki. W tym roku rodziłam pod koniec marca,a na 2013 mam termin na połowę kwietnia -na bank będzie ciężko, powoli zaczyna być(bo opiekuje się niespełna półroczniakiem i mam mega mdłości), ale mimo to jestem mega szczęśliwa.[/QUOTE]

NO to daliście czadu będziesz cenna naszą zdobyczą bo na pewno na bieżąco ze wszystkim jesteś skoro niedawno rodziłaś hehe
Sunshine833 jest offline Zgłoś do moderatora