Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żadna pielęgnacja nie pomaga. Co zrobić??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 15:15   #1
e01de47363ced05fd2f2ee74f100e33cb2519f1f_5ef137f1c671a
Konto usunięte

Żadna pielęgnacja nie pomaga. Co zrobić??

Witam. Mój problem polega na tym że moje włosy są bardzo suche (tak od połowy ich długości), ogromnie się puszą, a każdy włosek stoi w inną stronę. Nie da się nad nimi zapanować. Mam włosy długości za łopatki wycieniowane. Farbowałam ostatnio gdzieś 2 lata temu u fryzjera, farba pozostała jeszcze na końcach włosów, ale kolor podobny do mojego naturalnego więc nie rzuca się w oczy. I właśnie te zafarbowane końce są w najgorszym stanie. Nie da się ich nawet bez problemu poczesać bo plątają się końce. Czasem nawet palce nie przejdą przez nie bez problemu. Dbam o nie już od bardzo dawna. Przeczytałam mnóstwo informacji o pielęgnacji włosów itd. i wiem już o tym naprawde sporo, ale dalej próbuje się czegoś nowego dowiedzieć. Mimo prób różnych kosmetyków: drogeryjnych, profesjonalnych, naturalnych, własnej roboty, olejowania itd. nic im nie pomaga. Nawet porady fryzjerki nic nie pomagają dalej są takie same. Nie suszę ich prawie wcale tylko wtedy gdy muszę ale to tylko trochę, nie prostuję, nie kręce. Nie wiem już co z nimi zrobić. Może najlepszym rozwiązaniem bedzie ściąć te farbowane końcówki i zacząć pielęgnacje od nowa? Doradzcie.
e01de47363ced05fd2f2ee74f100e33cb2519f1f_5ef137f1c671a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując