Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 15:29   #3485
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23

Cytat:
Napisane przez Lorenai Pokaż wiadomość
A ile ci teoretycznie by wyszło dni uderzeniówki? Ja myślę, żeby zacząć od białek, żeby metabolizmowi dać kopa. W sumie niezbyt rozumiem przestrzeganie Dukana, żeby nie powtarzać uderzeniówki przy powrocie do diety po krótkim czasie, bo przecież w fazie naprzemiennej ma się te dni proto - czyli małe uderzeniówki przeplatane PW. No chyba, że komuś uderzeniówki wychodzi 7 dni, ale tak do pięciu wydaje mi się, że nie ma znaczenia.
:
wyszło mi 5 dni uderzeniówki i tyle zrobię , wtedy tak samo miałam. na każdym forum co innego piszą :/ raz żeby zrobić uderzeniowkę a gdzie indziej żeby zacząć od dni białkowych i powiem że sama nie wiem hehe

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez fasolinno Pokaż wiadomość
a czemu nie udało ci się rok temu wagi 58 utrzymac, były wszystkie fazy ?
tak przeszłam do 3 fazy i tam się wszystko zaczęło psuć ... nie pilnowałam się i waga poszła w górę
A czemu hmmm nie pilnowałam się , stwierdziłam że jak mam już swoją wymarzoną wagę to nic nie zaszkodzi poszaleć i tak jakoś zaczęłam normalnie jeść nie robiłam czwartowych dni i samo przyszło.
Po prostu olałam wszystkie zasady bo byłam już znudzona tą dietą i sam fakt że ja bardzo często wyjeżdżam nie pozwałam mi striktę trzymać się diety bo w nie każdym hotelu są odpowiednie dania.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2012-09-22 o 15:30
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora