Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Adipex retard
Wątek: Adipex retard
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 15:05   #1195
panika90
Raczkowanie

Dot.: Adipex retard

Widzę, że niektóre z Was są tutaj już bardzo doświadczone, dlatego proszę Was serdecznie o pomoc. Moja historia w skrócie wygląda tak.... Mam 22 lata w wieku 19 lat przez 8 miesięcy brałam silne tabletki na twarz, które w połączeniu z antykoncepcyjnymi wzbogaciły mnie o 15kg jest to też moja wina, bo miałam po nich po prostu zwiększone łaknienie i nie potrafiłam się powstrzymać od jedzenia. Kiedy zakończyłam tę kuracje i rzuciłam anty przez rok przytyłam jeszcze dodatkowo 10 kg. teraz staram się zrzucić ten nadbagaż, bo strasznie źle się czuję w swoim ciele, które od dwóch lat jest dla mnie jak obce. Jakieś 1,5 roku temu brałam adipex, ale miałam kołotanie serca więc odstawiłam po 15 dniach. Schudłam jednak wtedy 6 kg. teraz wiem (po przeczytaniu waszego forum), że do problemów sercowych przyczyniło się zapewne picie wtedy kawy i mało przyjmowanych płynów. Od 6 miesięcy ćwiczę codziennie chodzę na siłownię. W lipcu udałam się do dietetyka, który ostatnio stwierdził, że nie potrafi mi pomóc, gdyż biorąc jego tabletki i stosując jego dietę przez 2 miesiące schudłam 1kg! a początkowo obiecywał mi do października 10! Kupiłam więc adipex u wspomnianej wcześniej na 36 stronie pani. Dostałam same blistry bez opakowania (30szt) też tak miałyście? Od 3 dni stosuję dietę kopenhaską czy myślicie, że mogę połączyć ją z braniem adiego? Tam jest kawa na śniadanie i tego się obawiam właśnie. Dodam, że przeszłam ostatnio badania i z moim serduchem wszystko ok. Proszę Was drogie koleżanki więc o wsparcie! Bo jestem tymi kilogramami załamana a mam do zrzucenia 30 kg!

Edytowane przez panika90
Czas edycji: 2012-09-22 o 15:07
panika90 jest offline Zgłoś do moderatora