2012-09-22, 16:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23
Cytat:
Napisane przez EMNE
W Tesco też piórko dostaniesz, u mnie jest już na stałe w asortymencie, pewnie zauważyli że jest zainteresowanie. Możesz wsiąść w kawałku już gotowe albo pokrojony w plastry. Ostatnio wzięłam w plastrach ale jak się okazało cały się skleił i zamiast plastrów mam jedną bryłę 
.
|
II
Olcia-no niestety w Opolu nie ma w Tesco Piórka, zresztą w Krk również nie dostałam go w tym markecie.Ale....za to jednak Alma ma dowózkę on line zakupiłam właśnie 3 zgrzewki H20 mojej ulubionej oraz pół kg Piórka- ja nie kupuję w plastrach od pewnego czasu bo faktycznie okropnie się skleja. Do tego zakupiłam cycki z kuraka bo są na promo po 13zł z groszami czyli lux . Dostawa dziś za darmo ,jestem zadowolona Teraz leczo już dochodzi na patelni, niestety nie dorobiłam się dużego gara bo już finansów brak co by go w nim wykonać ,więc improwizuję na dużej patelni, oczywiście znowu sypnęłam za dużo pieprzu ale wyszło dobre.A zaraz biorę się za ciasto marchewkowe. Jak usłyszycie ,gdziekolwiek jesteście porozsiewane po Polsce taki wielki huk- znaczy że w Opolu wysadziłam mieszkanie w powietrze- bo będę testowała piekarnik Oby się obyło bez niespodzianek.
A poza tym pozwiedzałam z koleżanką już dziś tak:Tesco, Netto,(znowu to przeklęto mleko w proszku za dobrą cenę nabyłam w ilości 3 sztuk ) Biedrę i Castoramę.... nogi mi do d..y wchodzą ale lodówka pęka w szwach + dojdzie zamówienie z Almy, no, do piątku muszę liczyć grosiki bo dopiero wtedy matki boskiej pieniężnej a ja zostałam z 70zł przy tyłku
Pogoda paskudna, zimno ,raz pada raz słońce, oby jutro było ładnie bo chcę w końcu pozwiedzać Opole nie tylko sklepowo
---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------
Cytat:
Napisane przez ania230
obecnie waga pokazuje 68 kg  tak myślałam żeby spaść do 58 kg tak jak rok temu i tą wagę utrzymać
|
Ania a ile masz wzrostu?
fajnie że jesteś z nami w grupie raźniej ,no i Krk -czyli sentyment
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------
Cytat:
Napisane przez jeu
podglądam przepisy, bo niektóre są fantastyczne 
|
o tak tak ,niektóre są super!
|
|
|