Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 10-15kg / Plotkujemy, nie tyjemy a wręcz nawet i chudniemy ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 15:10   #1140
xTync
Wtajemniczenie

Dot.: 10-15kg / Plotkujemy, nie tyjemy a wręcz nawet i chudniemy ;)

Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir Pokaż wiadomość
Jeeeeeestem.

xTync, ale z Ciebie szczupła laska! Gdybym zobaczyła Cię na ulicy - tak całkiem obiektywnie - pomyślałabym, że jesteś zgrabna, naprawdę! Nie piszę tego dlatego, że Cię lubię, tylko dlatego, że tak jest. Masz świetne nogi - długie i ja bym jedynie jeszcze popracowała nad udami. Tyłeczek jak najbardziej w porządku, ponętny i odstający Ale jeśli chodzi o górną część ciała to wygląda AŻ ZA chudo! Ja bym na Twoim miejscu już nie robiła ćwiczeń na te partie, bo będzie Ci widać wszystkie kości, chudzielcu! Ładnie, jak kobieta jest szczupła, ale ma krągłości; piersi, pupę, biodra. Nie przesadź z odchudzaniem, ok? Jak dla mnie to Ty już jesteś idealna. Bardzo, bardzo Ci zazdroszczę. I wzrostu też!!!

+ śliczne buciczki.
ojoj,dziekuje
Tak, nad udami pracuje , jednak oznajmiam ze pozbylam sie celulitu !
Nie, gorna czesc ciala jest w miare ok, jednak jeszcze chyba popracuje nad miesniami brzucha ! Chce miec ladne zarysy
Dodam tez, ze na gorna czesc ciala zaczelam cwiczyc niedawno, zeby miesnie wydobyc.. A chudla jakos pierwsza..
''Tyłeczek jak najbardziej w porządku, ponętny i odstający '' <- to text mojego TZ :p
Wszyscy mowia ze najbardziej mi twarz schudla .

dziekuje !
Zrobilam 'kolaz'
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg page.jpg (27,4 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez xTync
Czas edycji: 2012-09-22 o 15:56
xTync jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując