Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Można tu o wszystkim pisać, ślub nam nie przesłonił życia ;) PM2013, cz. 26:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 16:12   #2279
ajasiaga
Raczkowanie

Dot.: Można tu o wszystkim pisać, ślub nam nie przesłonił życia ;) PM2013, cz. 26:)

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
ja w ogóle nie rozumiem idei ubierania klatki
W moim starym bloku mieliśmy popisane sprejem wejście do klatki - było tam napisane X ch*j przy czym X to nazwisko jednego sąsiada.
i jak moja sąsiadka wychodziła za mąż to zakleili ten napis takim ślubnym papierem do pakowania prezentów
A ja nie wyobrażam sobie nie ubrać klatki taki u nas zwyczaj na śląsku Będę ubierała klatkę razem z sąsiadką bo w tym samym dniu mamy ślub a Balonów to chyba nie będzie
Cytat:
Napisane przez WifeToBe Pokaż wiadomość
To jest ta sukienka- ktora Bratowa chce mi dac do przerobki (tylko Ona wtedy byla w 4 mies.ciazy- oczywiscie to gorset wiec nie ma problemu)..jedyne czego sie boje to fakt ze ona jest chyba ecru nie biala. Aaa i przepraszam za jakosc zdjecia i uciekty dol CO myslicie??Załącznik 4896947
Jakoś mnie się nie widzi, ale o gustach się nie dyskutuje, jeśli uważasz że będziesz się w niej dobrze czuła to bierz i przerabiaj
Cytat:
Napisane przez weronikad2 Pokaż wiadomość
aaa no i chciałam się pochwalić muffinkami
zjadłabym
Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
piękna
Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w Nanu-nana (znowu ) I wypatrzyłam takie cuś (załącznik) Pomyślałam, że ładnie by to wylądało na moich świecznikach i w sumie wyjdzie to taniutko więc na pewno tak zrobię Jeszcze nie wiem czy kupię perełki 6mm czy 8mm (te na zdjęciu są większe ale mierzyłam już w domu mniejsze do moich szklanek i wiem ile potrzebuję). ok 30-32szt 8mm, albo 36-38 sztuk 6mm (na jedną szklankę) Cenowo nie przekracza to 20 zł za całość więc na pewno się skuszę
Fajny pomysł Biibi Ty zawsze nam zapodajesz jakieś nowe inspiracje dziękujemy Dlaczego u mnie nie ma Nanu-nana Też chętnie bym poszperała