Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Można tu o wszystkim pisać, ślub nam nie przesłonił życia ;) PM2013, cz. 26:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 15:22   #2288
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Dot.: Można tu o wszystkim pisać, ślub nam nie przesłonił życia ;) PM2013, cz. 26:)

Ale mną trzęsie Chyba wypiję ferwex...
Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Witam.

Jestem po pierwszym mierzeniu sukienek i oczywiście nie wyglądam dobrze w prostych, skromnych sukienkach, które mi się podobały.

W załączniku 2 sukienki, które najbardziej mi się podobają. Niestety druga nie wyszła zbyt wyraźnie na zdjęciu, a ta mi się bardziej podobała.

Kupno sukienki to ok 1800 zł. Bolerko ok 200 zł. Welony od 70 zł się zaczynają. tylko nei zapytałam po ile buty.

Wypożyczenie to 800-900 zł. Sukienka jest dopasowywana łącznie z długością co mnie zdziwiło trochę. Za tą cenę jest sukienka z bolerkiem i są przeróżne od tiulowych, koronkowych, z organzy do atłasowych. Jakie chce wybieram. Sukienka wypożyczana na 4 do 6 dni. Oddaje się brudną. Jeśli chodzi o zniszczenie sukienki, to pani powiedziała, że zniszczenie dołu nie jest zniszczeniem. Za zniszczenei uznaje tylko jakby ktoś oblał sukienkę czerwonym winem, albo wypalił dziurę papierosem.
W sumie bardzo dogodne warunki wypożyczenia. Wcześniej raczej tą opcję wykluczałam, a teraz się nad nią poważnie zastanawiam.

Ogólnie mialy być wyprzedaże, a były tylko w jednym salonie i to na sukienki w malutkich rozmiarach niestety, albo jedna w moim ale wyglądała tak jakby im coś nei wyszło przy jej szyciu.
W drugim salonie wyprzedaż będzie dopiero w listopadzie, więc wtedy jeszcze raz odwiedzę salon.

Pani mówiła, że wtedy najlepiej od razu podpisać umowę na wypożyczenie jeśli bym chciała jednak wypożyczyć, to sobie po prostu zaklepuje wybrany model. W razie gdy moja wizja się zmieni, to mogę jeszcze przed samym ślubem zmienić decyzję.
Dla mnie 1
Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Mierzyłam jeszcze takie proste skromne, ale wyglądałam niekorzystnie. Jestem trochę zdziwiona, bo właśnie myślałam, że w księżniczkach będę wyglądała jeszcze grugiej a tak nie jest.

tak też biała, tylko to światło tam jakieś dziwne było i mama jest bardzo kiepskim fotografem. Miała problem ze zrobieniem zdj.
Moja mama tez miała kłopot z obsługą aparatu i dlatego pani z salonu mi robiła
Cytat:
Napisane przez WifeToBe Pokaż wiadomość
To jest ta sukienka- ktora Bratowa chce mi dac do przerobki (tylko Ona wtedy byla w 4 mies.ciazy- oczywiscie to gorset wiec nie ma problemu)..jedyne czego sie boje to fakt ze ona jest chyba ecru nie biala. Aaa i przepraszam za jakosc zdjecia i uciekty dol CO myslicie??Załącznik 4896947
No szczerze Ci powiem że ja bym jej nie brała... Nie podoba mi się raczej.... Jak chcesz oszczędzić na sukni to może znajdź coś fajnego i wypożycz...
Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak pójdziemy z Tż-tem zaklepać termin i godzinę w kościele to trzeba mieć jakąś kasę?(to są w ogóle zapowiedzi?oświećcie mnie)
U nas przy zaklepaniu terminu nic się nie płaci.